Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 10

Volgende

SENIOR HR CONSULTANT ZORGSECTOR

Met focus op rekrutering & selectie

Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons Healthcare team zijn we op zoek naar een (m/v):

SENIOR HR CONSULTANT ZORGSECTOR

Met focus op rekrutering & selectie

Voor het Healthcare team dat zich specifiek richt tot de markt van pharmaceutical, medical devices, ziekenhuizen, zorgsector en aanverwanten versterken we het Healthcare team met een senior consultant die zich voornamelijk richt op de ziekenhuis-en zorgsector.

SENIOR HR CONSULTANT ZORGSECTOR

Functieomschrijving

  • Als R&S specialist Healthcare adviseer je onze klanten over de meest geschikte rekruterings- en selectiemethoden in functie van hun bedrijfsstrategie, functievereisten en marktcontext. Je verzorgt de rekruteringsprocedures van A tot Z en begeleidt zowel de klant als de kandidaten doorheen het proces, in samenwerking met jouw collega consultants en researchers. Je zoekt (pro-)actief naar getalenteerde professionals die voldoen aan de criteria van onze klanten. Je maakt hiervoor gebruik van onze state-of-the-art tools, zoals o.a. onze eigen databank, internet tools, netwerken, … Je screent kandidaten, ontmoet hen in een interview en rapporteert hierover naar de klant.
  • Als gedreven relatiebouwer beschik je reeds over een relevant professioneel netwerk, idealiter in de zorgsector. Je neemt het accountmanagement op van bestaande klanten en je hebt de juist attitude om dit verder uit te bouwen. Je bent een professionele gesprekspartner voor onze klanten, prospecten en kandidaten. Daarnaast kan je met je professionele bagage als strategische partner vinger aan de pols houden bij je klanten en als trusted advisor klantenvragen beantwoorden en totaaloplossingen bieden.

Profiel

  • Je beschikt over een Master diploma en hebt minstens 5 jaar professionele ervaring binnen HR of consultancy, of in een expert- of leidinggevende functie in de brede zorgsector. Je hebt interesse in het rekruterings- en selectiedomein en wil je verdiepen in de wereld van HR. Je drukt je vlot uit, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

  • Je maakt deel uit van de Belgische marktleider in HR adviesverlening, die ondernemingszin, dynamisme en evolutie van zijn medewerkers naar waarde schat. Al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie en je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.
  • Je zal samenwerken met het Healthcare team dat hoofdzakelijk in Gent gevestigd is maar je kan je werkzaamheden ook uitvoeren vanuit één van onze andere Hudson vestigingen (Brussel, Antwerpen of Hasselt).

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE774664

naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.