Terug naar zoekresultaten
PKF-VMB

Senior Finance Consultant KMO (m/v) - regio Antwerpen

Bij PKF-VMB

Staat 10 dagen op Jobat.be

Benieuwd wie we zijn? We stellen ons graag even voor…

PKF-VMB werd in 2000 opgericht door drie voormalige audit managers van Arthur Andersen, en groeide intussen uit tot een groep van 6 kantoren met 110 medewerkers en 10 vennoten. We zijn niet klein, maar ook niet te groot… Wij zijn actief in de financiële dienstverlening en bieden een waaier van diensten (accounting, taks, audit, financieel management, M&A, legal advice) aan aan onze klanten.

Onze missie: het verschil maken… zowel op sleutelmomenten als in het dagelijks ondernemingsleven

Onze visie: we werken samen… samen met onze klant, samen met onze medewerkers… 

Onze waarden: kwaliteit, mensgerichtheid, vertrouwen en respect.

Senior Finance Consultant KMO (m/v) - regio Antwerpen

Functieomschrijving

Functie:

 

Als Finance Consultant werk je in samenwerking met je collega's in een team van een 10-tal mensen en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel klanten als junior medewerkers. Enerzijds treed je op als coach waarbij je je minder ervaren collega's ondersteuning biedt in de uitvoering van hun werk en geef je hen de nodige feedback opdat zij verder kunnen doorgroeien in de organisatie. Anderzijds werk je in je rol als Finance Consultant regelmatig, al dan niet samen met een collega, ter plaatse bij de klant. Je staat klanten bij in alle fasen van hun ondernemingsleven gaande van opstart en groei naar herstructurering tot overname of stopzetting. Je ondersteunt bij fiscale controles en optimalisaties, kredietaanvragen, en je denkt mee met de klant bij het optimaliseren van zijn financiële afdeling. Ten slotte sta je in nauw contact met verschillende experten binnen de organisatie. Je rapporteert aan de verantwoordelijke manager.

Profiel

Profiel:

 

Je bent in het bezit van een hoger diploma in een bedrijfseconomische richting en je kan terugblikken op tenminste 5 jaar relevante ervaring. Een IAB-titel is een pluspunt. Je hebt een uitgesproken passie voor cijfers en fiscaliteit en je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden. Mensen coachen en motiveren ligt in je natuur. Daarnaast ben je een echte teamplayer, proactief en ben je klantgericht en flexibel ingesteld. Je getuigt van commercieel en strategisch inzicht en sterke ondernemingszin. Je hebt een goede kennis van het Engels; kennis van Frans is een troef.

Aanbod

Bij PKF-VMB kan je rekenen op:

 

 •  Een aangenaam werkkader met fijne collegiale sfeer
 •  Lage drempels en directe communicatie
 •  Ruimte voor initiatief, opleiding en groei
 •  Een cultuur van expertise, vertrouwen en respect
 •  Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen en verscheidene extralegale voordelen (netto onkostenvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering)
 •  Het opbouwen van een solide relatie met je klanten
 •  Persoonlijke benadering en ‘fun op de werkvloer’. Work hard, play hard: we hebben bij PKF-VMB oog voor teambuildings, uitstappen, sportieve events enz.

En hoe zit het met de sfeer?

Teamwork works! Dat ondervinden we dagelijks bij VMB. We leren van elkaar en helpen elkaar. Niet enkel omdat dit het leven op de werkvloer aangenamer maakt, maar ook omdat we samen meer bereiken dan alleen.

Please do mix business and pleasure! De boog kan niet altijd gespannen staan… dat weten we maar al te goed! Daarom maken we geregeld tijd vrij voor de nodige ontspanning… Teambuildings, uitstapjes, sportieve events… voor elk wat wils…

Kortom… de sfeer zit goed bij PKF-VMB! J

Wil je nog meer weten? Check onze website www.vmb.be of kijk eens binnen via https://vimeo.com/arendsoog/review/186340218/aa3ab3c569  Neem gerust contact met ons op, zodat we elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten!  

Oost-Vlaanderen,Brussel,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Accounting
 • Sector: Financiën en Verzekeringen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Oost-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.