Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 5

ICL-IP Europe BV

Senior E&I Technicus

ICL-IP Europe BV | Buitenland | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Over ICL
ICL-IP Terneuzen is producent van een breed scala producten. De grondstof die we in de meeste gevallen daarvoor gebruiken, pure broom, wordt uit de Dode Zee gewonnen. Verder leveren we broom, afkomstig van het moederbedrijf in Israël, herverpakt aan diverse klanten in Europa. Onze toepassingen vind je in brandvertragende middelen, life science producten, automobiel industrie, verf, de foto-industrie, bij oliewinning en in de behandeling van diverse waterstromen. ICL-IP Terneuzen (voorheen Broomchemie) aan de Zevenaarhaven langs het kanaal van Gent naar Terneuzen is onderdeel van de Israëlische multinational Israel Chemicals Limited (ICL), de grootste broomproducent ter wereld. Meer informatie op: www.icl-ip.com

ICL (Israel Chemicals Ltd.) is een wereldwijd fabrikant van producten gebaseerd op mineralen, voornamelijk in drie markten: Landbouw, voedsel en engineered materials. De landbouwproducten die ICL produceert helpen de groeiende wereldbevolking te voeden. De kalium en fosfaten die ICL delft en produceert worden gebruikt als ingrediënten in meststoffen en dienen als een essentieel onderdeel in de farmaceutische- en voedseladditieven industrie. De specialiteitenproducten van ICL zorgen ervoor dat mensen meer toegang hebben tot gevarieerder en kwalitatief beter voedsel. ICL heeft productie activiteiten in onder andere Israel, Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en China, en een wereldwijd marketing en logistiek netwerk. 

Senior E&I Technicus

Functieomschrijving

Heb jij passie voor elektrotechniek? Lijkt het je uitdagend om de gehele bedrijfsinstallatie te onderhouden, aan te passen en storingen te verhelpen? Maar ook aannemers te begeleiden en aan te sturen. Optimaliseren van het proces. Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen
Binnen deze rol rapporteer je aan de E&I Coordinator. Je houdt je bezig met het zelfstandig onderhouden, aanpassen en verhelpen van storingen aan elektrotechnische, meet- & regeltechnische delen van de gehele bedrijfsinstallatie aan de hand van werkopdrachten, storingsmeldingen, eigen waarnemingen of op instructie van de E&I Coordinator. Daarnaast houd je je bezig met het uitvoeren van periodieke inspecties, het aansturen van contractors en werk je aan het maken van verbeter voorstellen op E&I vlak voor het optimaliseren van het proces.

Verder ben je verantwoordelijk voor:
 • In bedrijf stellen van alle proces instrumentatie en corrigerende organen, zoals druk, debiet, niveau, pH, temperatuur, geleidbaarheid en (regel)kleppen;
 • Configureren en kalibreren van de hierboven genoemde instrumenten;
 • Uitvoeren van periodieke inspecties op het gebied van ATEX en NEN3140;
 • Zelfstandig werken vanuit het onderhoudssysteem (SAP) voor het reguliere onderhoud, oplossen van storingen en het bestellen van materialen;
 • Maken van verbeter voorstellen op E&IA vlak voor het optimaliseren van processen;
 • Deelnemen aan consignatie voor storingen buiten dagdienst;
 • Werken volgens het geldende SHEQ beleid.

Profiel

Wat we van je verwachten
Voor deze functie zoeken wij een ervaren E&I technicus en verwachten wij dat je minimaal MBO 4 richting elektrotechniek hebt aangevuld met aanvullende opleidingen in meet- en regeltechniek. Je hebt al meerdere jaren ervaring in de chemische industrie en hebt praktische technische kennis maar vooral belangrijk is dat je de juiste instelling hebt. Je kan goed zelfstandig werken en neemt de installatie waar en komt zelf met oplossingen.

Verder neem je nog de volgende kennis mee:
 • Kennis van de NEN1010 en NEN3140 met bijbehorende certificaten;
 • Kennis en ervaring met ATEX omgeving en apparatuur;
 • In het bezit zijn van VCA;
 • Ervaring met DCS/PLC systemen is een pre;
 • Kennis van Engelse taal in woord en geschrift;
 • Veiligheid staat bij jou op nummer 1.

Aanbod

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende rol in een dynamische omgeving waarin jij zelfstandig werkt aan het verhelpen van storingen en kan bijdragen aan het optimaliseren van processen. Wij bieden een prima salaris en reiskostenvergoeding.

Locatie
ICL-IP Meer informatie
Als je nog meer informatie wilt over de positie, kan je contact opnemen met Yael O’Callaghan, Recruitment Manager EU via TA_Amsterdam@icl-group.com. Voor meer informatie over ICL, kijk dan op www.icl-group.com.

Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.