Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 137

Volgende
Aanwervingshuis

Senior Dossierbeheerder / Boekhouder (2162)

Via Aanwervingshuis

Staat 5 dagen op Jobat.be

Boekhoudkantoor Pieters-Dick & Co te Merelbeke bestaat uit een team van een 13-tal medewerkers. Zij staan sinds 1997 vrije beroepen, eenmanszaken, KMO’s en grote ondernemingen bij voor fiscale adviesverlening en het vervullen van hun boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.
 
Na een recente, succesvolle aanwerving wensen zij hun team verder uit te breiden met 1 junior en 1 senior Dossierbeheerder (m/v).
 

Senior Dossierbeheerder / Boekhouder (2162)

Functieomschrijving

Je staat in voor het A-Z beheer van jouw klantendossiers. Dat wil zeggen dat je de input en verwerking van boekhoudkundige gegevens doet, de opmaak van BTW-aangiften en tussentijdse resultaten... Je bent steeds betrokken en gaat betrouwbaar om met wat er speelt binnen jouw dossiers.

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma boekhouden/accountancy/fiscaliteit en hebt relevante ervaring in een gelijkaardige functie of sector. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en beschikt over de vereiste maturiteit om op zelfstandige manier een opdracht tot een goed einde te brengen. Bovendien bezit je als Senior Dossierbeheerder een stevige portie teamspirit.
 

Aanbod

Wij staan naast een fulltime ook open voor een parttime tewerkstelling. Je hebt hier bovendien de kans om jouw IAB/BIBF-stage op te starten of te vervolledigen. Je komt terecht in een tof, modern team die respect heeft voor de work-life balance. Bovendien bieden wij jou een stevige verloning, met – éénmaal ingewerkt – een firmawagen.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Accounting
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Merelbeke (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheer, Accounting' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.