Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
Bank J.Van Breda & C°

Senior DevOps Engineer

Bank J.Van Breda & C° | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Bank J.Van Breda & C° heeft een duidelijke missie: voor vrije beroepers en ondernemers de beste vermogensbegeleider zijn. Dit door proactief op maat van de klant te werken en een eerlijke en langdurige relatie met hen op te bouwen.

Als Informatica afdeling ondersteunen we deze missie door constant verder te bouwen aan een digitaal platform waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers.

Als Senior DevOps Engineer werk jij rechtstreeks mee aan onze missie. Onze zeer vlakke hiërarchie zorgt er immers voor dat jouw bijdrage aan het resultaat zichtbaar is.

Om onze missie te realiseren investeert Bank J.Van Breda & C° in nieuw talent.

Senior DevOps Engineer

Functieomschrijving

Wat doen wij als team?
 • Wij automatiseren onze agile gebaseerde ALM-processen i.f.v. continuous delivery (build – test – deploy – log – monitor – escalate – patch) van alle mogelijke software ;
 • Wij configureren en ondersteunen technisch bij de introductie van collaboration software en third-party business pakketten ;
 • Wij ontwerpen en implementeren tools ter ondersteuning van onze applicatie ontwikkelaars (scheduling,- monitoring-, archivering-, database systemen, …) ;
 • Wij ontwerpen en implementeren tools voor het beheer van enduser devices (MDM-, unified communications systemen, …) ;
 • Wij volgen actief de goede werking van onze systemen op.
Hoe werken wij?

We hebben een doe-cultuur waarbij we pragmatisch en servicegericht werken. We denken niet in hokjes. In ons team ben je een engineer die het devops-principe toepast door verregaande procesautomatisering, zowel voor de end-user devices als de systemen voor onze applicatie ontwikkelaars. Naast het technische werk denk je ook mee na over het bredere plaatje, durf je de project coördinatie in handen nemen en werk je nauw samen met zowel ontwikkelaars als infrastructuur- en security specialisten.

Profiel

 • Bachelor / Master in Informatica of een equivalent op basis van ervaring ;
 • Je bent kritisch, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden ;
 • Technologie is geen doel op zich maar een middel om tot een innovatieve oplossingen te komen ;
 • Je houdt niet van bandwerk en wil graag zo veel mogelijk standaardtaken automatiseren ;
 • Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid primeren voor jou ;
 • Je bent een teamspeler die individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden durft aan te gaan en die de lat steeds hoger legt voor zichzelf ;
 • Je hebt ervaring in het leiden van projecten ;
 • Een dosis humor kan natuurlijk ook nooit kwaad.

Aanbod

ls enthousiaste IT’er bieden we je de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk om te zetten.

Wat we zelf bouwen, doen we a.d.h.v. technologie zoals C#.NET, SQL Server, React, Xamarin, ... Daarnaast maken we gebruik van producten zoals TeamCity, GitHub, RedGate, Airwatch e.a.

Kies je voor Bank J.Van Breda & C°, dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan. Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien. Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en het feit dat we successen vieren.

Bank J.Van Breda & C° biedt je een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie- en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank doordat je kan instappen in ons aandelenoptieplan.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.