Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 15

Volgende
Acerta

Senior consultant Tax & International

Vlaanderen

Acerta | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Ben jij dé specialist in internationale tewerkstelling en wil jij nieuwe klanten overtuigen van jouw expertise? Weet jij een goede balans te vinden tussen inhoudelijk uitstekende kwaliteit bieden en commerciële flair? Dan is deze job bij Acerta Consult jou op het lijf geschreven!

Acerta is een HR-dienstengroep die gelooft in de kracht van mensen. Mensen die gedreven zijn voor hun klanten, graag samenwerken, fier zijn op hun werk en initiatief durven nemen.
Met de talenten, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers verspreid over heel België helpen we onze klanten groeien. Die klanten zijn starters en gevestigde zelfstandigen, vrije beroepers, kmo’s en grote ondernemingen.

Binnen Acerta Consult ondersteunen we bedrijven met onder meer werving en selectie, het organiseren van opleidingen, de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers én juridisch advies. En net binnen dat laatste zal jij je volledig kunnen uitleven, want we zijn op dit ogenblik op zoek naar een (m/v/x):

Senior consultant Tax & International

Functieomschrijving

 • Met jouw expertise in internationale tewerkstelling en fiscaliteit ben jij de geknipte persoon om nieuwe en bestaande klanten telefonisch en face-to-face te ondersteunen bij hun specifieke vragen.
 • Je krijgt de kans om onze fiscale afdeling (advies, belastingaangiftes, expats,…)  verder te helpen uitbouwen. Dit doe je door een steeds betere service te bieden aan onze bestaande klanten en potentiële klanten te overtuigen van het breed dienstenaanbod van Acerta.
 • Daarnaast help je onze klanten met opstarten en maandelijkse verwerking van buitenlandse en internationale payrolls via onze buitenlandse partners en assisteer je hen inzake verschillende aspecten van internationale tewerkstelling (berekeningen maken, administratieve formaliteiten  in orde brengen, assisteren bij belastingaangiftes,…).
 • Met je collega’s werk je rond de ontwikkeling van nieuwe producten en de optimalisatie van reeds bestaande diensten.

Profiel

 • Je diploma gerelateerd aan recht of fiscaliteit heb je aangevuld met minstens 5 jaar relevante ervaring in adviesverlening omtrent internationale tewerkstelling, met specialisatie fiscaliteit en expats
 • Het adviseren van bedrijven in een internationale context is hetgeen waar jij van openbloeit.
 • Iedereen in je omgeving kent jou als een zelfstandige initiatiefnemer met grote verantwoordelijkheidszin.
 • Mensen overtuigen kan jij als de beste.
 • Je talenknobbel, die minstens uit Nederlands, Engels en eventueel Frans bestaat, komt zeker van pas.

Aanbod

Acerta biedt je een stimulerende en innovatieve werkomgeving, waar geïnvesteerd wordt in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bovenop een contract van onbepaalde duur met een competitieve verloning krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een bedrijfswagen. Je standplaats is bij voorkeur Leuven, maar ander Acerta-locaties zijn ook bespreekbaar.

Interesse?

Overtuig ons snel van je kunnen. Kruip in je pen, solliciteer via de sollicitatieknop, tik je basisgegevens in en voeg er meteen jouw volledige CV aan toe. Voor meer informatie, contacteer Georgia Venetakis, consultant Acerta Career Center, op 0473 87 94 63.
Limburg,Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Brussel,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consultancy' jobs in Limburg, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.