Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende

Senior Client Project Manager

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom.
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien.
Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners.
Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Senior Client Project Manager

Functieomschrijving

Wayne Parker Kent België, kortweg WPK, zoekt een Senior Client Projectmanager. En we geloven dat jij de geknipte kandidaat bent.

Profiel

is een creatieve communicatiespecialist. Iemand die klantenbriefings rond communicatienoden vastpakt, het juiste team samenstelt om dit in te vullen en vervolgens een kick-ass contentplan hierrond uitwerkt. Of een digitale strategie. Of een crossmediale aanpak. Of een combinatie van alle drie. Binnen de publicaties van WPK en/of de titels van Mediahuis. Met een vleugje social.
Als Client Projectmanager duw je een briefing door een creatief proces, van start over brainstorm en mock-up tot presentatie. Je ultieme objectief: het perfecte antwoord bieden op de communicatienoden van onze klanten.

Aanbod

Uiteraard niet. Als client projectmanager werk je samen met de creatieve en commerciële mensen bij WPK België, maar onderhoud je ook uitstekende contacten met het zusterbedrijf in Amsterdam. Je werkt intens samen met de collega’s-duizendpoten van Mediahuis Brand Studio, in brainstorms en concepting. En met de key accountmanagers van Connect, die het creatieve werk steeds aanscherpen en in overeenstemming brengen met wat de klant precies nodig heeft. Tot slot, eenmaal een pitch gewonnen, kijk je mee over de schouders van het productieteam om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals afgesproken.

Interesse?

is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten.
Even de hoofdzaken overlopen:
• Je weet echt alles van communicatie en media. Print, digitaal, online: het is jouw speeltuin.
• Je hebt ervaring binnen de mediasector en begrijpt klanten en marketing-doestellingen
• Je kan inzichten verwerven uit data en analytics én die inzichten juist gebruiken.
• Je denkt commercieel en klantgericht en bent een resultaatgedreven go-getter.
• Je kunt meerdere projecten tegelijk aan. Stress en deadlines zijn jouw brandstof.
• Je kan brainstorms organiseren, meedenken en mensen inspireren tot grote creativiteit.
• De verantwoordelijkheid voor projecten ligt bij jou. En dat is ook precies wat jij wil.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 46 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Communicatie management' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.