Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 10

Volgende

Senior Citrix-Consultant

350752944

Via AGO Jobs & HR

Nog 3 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Senior Citrix-Consultant

Functieomschrijving

Onze klant is dé specialist in het ontwerpen, implementeren en supporteren van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen op vlak van netwerk, security en datacenter infrastructuur. Door recente groei mogen ze met fierheid vermelden dat ze de grootste onafhankelijke cyber security en managed security services provider zijn. Ongeacht hun exponentiële groei, blijven ze steeds groot belang hechten aan een vlotte werksfeer. Hun vlakke organisatie heeft dan ook steeds oog voor glimlachende werknemers. Functie: Dieptechnische kennis verwerven i.v.m. Citrix en andere industry leading products. / Ontwerpen en planningen opstellen voor implementaties en projecten bij klanten en heldere designs uittekenen met een architect. / Implementaties uitvoeren bij klanten. / De juiste werking van implementaties controleren bij klanten na installatie of migratie. / Ondersteuning leveren aan klanten bij vragen en problemen escaleren naar leveranciers. / Nieuwe projecten bij klanten opmerken en aanbrengen bij de accountmanager. / Opleidingen geven aan klanten en collega's. / Deelnemen aan roterende servicedesk waarbij je periodiek als field engineer in-house werkt en support levert aan diverse klanten (2 weken per kwartaal). / Netwerkproblemen oplossen, troubleshooten en analyseren.

Profiel

Wij zoeken: Getalenteerde collega's met expertise in Citrix en degelijke kennis van Microsoft Windows Operating systems, Active Directory, virtual application en desktop delivery, scripting, hypervisors, etc. / Gedreven krachten met een oog voor initiatief. / Problem solvers die oplossingen zien bij problemen en de koe zelfstandig bij de horens vatten. / Vlotte babbelaars met connaissance du français en strong English skills. / Leergierige teamplayers met minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Aanbod

Wij bieden: Groei en persoonlijke ontplooiing. / Een team met een hoog kennisniveau. / Een vlakke met een losse sfeer. / Een competitief salaris aangepast aan je kennisniveau en ervaringen. / Goedgemutste after-work activiteiten met top collega's. / Allerhande verzekeringen en extralegale voordelen zodat je je geen zorgen hoeft te maken.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Consulting
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.