Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 7

Volgende

Senior Citrix-Consultant

350752944

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Senior Citrix-Consultant

Functieomschrijving

Onze klant is dé specialist in het ontwerpen, implementeren en supporteren van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen op vlak van netwerk, security en datacenter infrastructuur. Door recente groei mogen ze met fierheid vermelden dat ze de grootste onafhankelijke cyber security en managed security services provider zijn. Ongeacht hun exponentiële groei, blijven ze steeds groot belang hechten aan een vlotte werksfeer. Hun vlakke organisatie heeft dan ook steeds oog voor glimlachende werknemers. Wat zal je doen? Je zal dieptechnische kennis verwerven i.v.m. Citrix en andere industry leading products. Met deze kennis zal je ontwerpen en planningen opstellen voor implementaties en projecten bij klanten en heldere designs uittekenen met een architect. Vervolgens zal je ook de implementaties uitvoeren bij klanten en de juiste werking van implementaties controleren na installatie of migratie. Verder zal je ondersteuning leveren aan klanten bij vragen en problemen escaleren naar leveranciers. Jehebt ook een neus voor het opmerken van nieuwe projecten bij klanten en je brengt deze uiteraard aan bij de accountmanager. Daarnaast zal je ook opleidingen geven aan klanten en collega's. Tenslotte zal je ook deelnemen aan een roterende servicedesk waarbij je periodiek als field engineer in-house werkt en support levert aan diverse klanten (2 weken per kwartaal), waarbij je netwerkproblemen oplost, troubleshoot en analyseert.

Profiel

Wie zoeken wij?

Getalenteerde collega's met expertise in Citrix en een degelijke kennis van Microsoft Windows Operating systems, Active Directory, virtual application en desktop delivery, scripting, hypervisors, etc. Maar vooral ook dedreven krachten met een oog voor initiatief en echte problem solvers die oplossingen zien bij problemen en de koe zelfstandig bij de horens vatten.
En uiteraard ook vlotte babbelaars met connaissance du français en strong English skills. Kortom leergierige teamplayers met minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om verder te groeien en je persoonlijk verder te ontplooien. Je zal kunnen werken in een team van experten en dit binnen een vlakke organisatie met een losse sfeer.

Last but not least bieden wij jou een competitief salaris aangepast aan je kennisniveau en ervaringen inclusief goedgemutste after-work activiteiten met top collega's en dit alles binnen een veranderende en steeds groeiende omgeving.

Wij ontmoeten jou graag!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Consulting
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.