Terug naar zoekresultaten

Senior C# .net Developer

464250130

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Senior C# .net Developer

Functieomschrijving

Een innovatief software huis te Kortrijk zoekt een ervaren software ontwikkelaar. Naast de ontwikkeling van webapplicaties, webservices en mobiele applicaties maak je ook de analyse van diepaande bedrijfsprocessen en ontwerp je vervolgens een efficiënte en kwalitatieve toepassing op maat. Regelmatig zit je samen met collega's om gedachten uit te wisselen en waar nodig de projecten bij te sturen, via de Agile werkmethodiek. Je expertise zorgt voor de groei van het bedrijf én je collega's! Op regelmatige basis ondersteun je het team met wijze raad, innovatieve technieken en bijsturing. Samen met het team bezorg je kwalitatieve code die grondig getest werd.

Profiel

De persoon die we zoeken kent al enkele jaren ervaring binnen de ontwikkeling van webapplicaties, -services en/of mobiele applicaties. Vanuit deze achtergrond heeft hij/zij een stevige kennis van C# .net.

De firma werkt ondermeer met de volgende technologieën: .net Core, ASP.net Core, MVC, Web API, NuGet, Entity, Angular 2 , REACT, Typescript en Xamarin (Android & iOS). Voorgaande kennis van deze zaken zijn telkens een pluspunt! Verder spreek je vlot Nederlands en Engels.

Aanbod

De ervaren developer krijgt hier alle ruimte om zich verder te verdiepen in allerhande innovatieve technieken. Je krijgt een verloning die je ervaring respecteert. Werken doe je vanuit een modern gebouw in een filevrijeomgeving.

De firma voorziet standaard een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, en een 37u week met 6 extra vakantiedagen per jaar!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Ago IT op 056 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.