Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 26

Volgende
Timstor

Senior Buyer – Operationeel Verantwoordelijke

Via Timstor

Staat 9 dagen op Jobat.be

Timstor (www.timstor.com), gelegen in Arendonk, importeert en exporteert decoratieartikelen voor Kerst. Met meer dan 25 jaar expertise zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Europa en ver daarbuiten. Jaarlijks gaan we in China op zoek naar de nieuwste trends en mooiste designs om onze collectie op punt te stellen. Ons divers cliënteel bestaat o.a. uit detail- en groothandels en tuincentra, waaronder enkele klinkende namen. Elk van onze 10 gedreven medewerkers brengt elke Kerst de magie tot leven en draagt zo bij tot ons succes. Wegens het nakende pensioen van een van onze collega’s, zijn we op zoek naar een:
 

Senior Buyer – Operationeel Verantwoordelijke

Functieomschrijving

Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor de aankoop van kerstdecoratie en de samenstelling van ons assortiment. Hiervoor bezoek je samen met het Timstorteam onze Chinese leveranciers en neem je deel aan vakbeurzen. Je neemt een prominente positie in bij onderhandelingen over prijs, kwaliteit, aantallen en levertermijnen en staat in voor een optimaal voorraadbeheer. Je coördineert ook de logistieke keten. Kwaliteitscontrole en het bewaken van de leverperformantie valt eveneens onder je verantwoordelijkheid. Je optimaliseert onze interne bedrijfsprocessen en leidt projecten rond bv. kostenbesparing, administratieve vereenvoudiging, … Vanuit je strategische rol stuur je ook het verkoopteam aan en houd je voeling met ons cliënteel. Zo begeleid je hen wanneer ze onze showroom bezoeken en ben je betrokken bij onderhandelingen. Je bepaalt mee de richting van het bedrijf en bent in staat om ons marktaandeel verder te vergroten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Profiel

Je volgt trends inzake decoratie en esthetiek op de voet en weet vraag en aanbod steeds feilloos aan elkaar te linken. Op relationeel vlak sta je sterk in je schoenen. Je bent een geboren onderhandelaar met de nodige maturiteit. Strategisch en analytisch kom je sterk voor de dag. Je bent bereid internationaal te reizen. Ervaring met Chinese leveranciers en aankopen in Azië is een sterke plus.
 

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende en stabiele KMO waar heel wat uitdagingen op je liggen te wachten. Je draagt veel verantwoordelijkheid en bent een ankerpunt voor Timstor. Je werkt samen met een gedreven, hands-on-team. Je kan rekenen op een competitief verloningspakket.
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoop manager, Aankoper' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.