Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 107

Volgende

Senior Administrative Officer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Senior Administrative Officer

Functieomschrijving

Als Senior Administrative Officer werk je binnen het team "Repertorium, Dimona & ASR" dat waakt over het goede verloop van de verwerking van de elektronische aangiften van sociale risico's en de "Onmiddellijke Aangifte" (Dimona). Deze aangifte legt bij de start van elke nieuwe arbeidsrelatie automatisch en ondubbelzinnig de link tussen werkgever en werknemer.
Concreet zie je toe op de goede werking van de verschillende toepassingen en behandel je eventuele technische of businessproblemen in samenwerking met de ICT-teams.
Je schrijft testscenario's (acceptance-testen) op basis van de analysedocumenten, voert ze uit en rapporteert over de bekomen resultaten.
Je biedt tweedelijnssupport (via SNOW) voor de vragen met betrekking tot de applicaties die beheerd worden binnen het team.
Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten voor alle vragen en informatieaanvragen.
Je schrijft procedures voor de verschillende operationele taken die binnen het team worden uitgevoerd en reviseert ze regelmatig.
Je rapporteert aan de hiërarchie over de domeinen die jou zijn toevertrouwd.
Je biedt ondersteuning aan de Team Leader om een goed people management te garanderen binnen het team.

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma en hebt enkele jaren ervaring in procesbeheer of in een gelijkaardige functie. Je bent vertrouwd met complexe administratieve processen.
Dankzij je communicatievaardigheden, je verantwoordelijkheidszin en je klantgerichtheid ben je succesvol in deze functie.
Software zoals MS Office en Windows heeft geen geheimen meer voor jou.
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.