Terug naar zoekresultaten

SENIOR ACOCUNTANT

* Verantwoordelijk voor een portefeuille aan kmo-klanten en vrije beroepen
* Aansturen Junior Accountants en proactief advies verlenen aan klanten
* Supervisie dossiers: zowel boekhouding als fiscaliteit

Via Boekhoudkantoor

Staat 20 dagen op Jobat.be

Voor onze klant te Zoersel en Kontich, een boekhoudkantoor met meerdere entiteiten in Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Senior Accountant om wille van groei.

SENIOR ACOCUNTANT

Functieomschrijving

Als Senior Accountant ben je verantwoordelijke voor een portefeuille aan eigen klanten. Dit zijn voornamelijk kmo's en vrije beroepen. Je doet de volledige supervisie van elke klant: zowel de boekhouding, als de fiscaliteit en vennootschapsrecht. Je verleent ook advies aan klanten en aan managers en vennoten, alsook begeleid je Junior Accountants. Je werkt in een team van 20 personen en je kan gemakkelijk doorgroeien tot manager of vennoot.


Profiel

Als Senior Accountant heb je een Bachelor Accountancy of Fiscaliteit, of een Master Handelswetenschappen of TEW. Je hebt je IAB of BIBF- titel of zal deze op korte termijn behalen. Verder heb je een werkervaring van een 2/3 - jaar binnen een boekhoudkantoor met je eigen portefeuille aan kmo's. Werkervaring binnen een niet-boekhoudkantoor is niet relevant.

Je bent sociaal, ondernemend, begaan en flexibel. Je wilt de eindverantwoordelijkheid graag op jou nemen en je hebt geen "nine to five" - mentaliteit. Je bent technisch en analytisch sterk en je kan Juniors coachen en begeleiden, alsook ben je erg klantvriendelijk en kan je professioneel advies verlenen aan de klant.

Aanbod


Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket binnen een 40-uren week, waarbij je 32 vakantiedagen opbouwt. Verder worden tal van opleidingen aangeboden op regelmatige basis die ook erkend worden voor je IAB of BIBF-titel. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en verder kijkt het bedrijf ook erg naar wat je graag doet binnen je takenpakket. Thuiswerk is 2 dagen per week mogelijk, alsook werk je met glijdende uren.

Ben jij de ambitieuze Senior Accountant die geschikt is voor deze job ? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Julie van Hays Accounting & Finance

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.