Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 52

Volgende
Austin Bright

Senior Accountant: Interessante functie in stabiele omgeving

Austin Bright | Lommel | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Voor dit Accountantskantoor, gelegen in het noorden van Limburg, zijn wij de zoektocht gestart naar een Senior Dossierbeheerder. Het kantoor werd meer dan 40 jaar geleden opgericht door twee vennoten en bestaat onderhande uit een 30-tal medewerkers. Hun diensten bestaan uit een totaalpakket rondom adviesverlening van een divers klantenportfolio van KMO's. Om zichzelf en hun cliënteel up-to-date te houden over de recente fiscale ontwikkelingen, posten ze enkele keren per jaar een update van de huidige stand van zaken hieromtrent.

Senior Accountant: Interessante functie in stabiele omgeving

In hun zoektocht naar een Senior Dossierbeheerder / Accountant, hebben zij uiteraard een bepaald takenpakket voor ogen:

 • Afwerking van de fiscale vraagstukken voor verschillende vennootschappen en eenmanszaken, specifiek gericht op BTW, personenbelasting en venootschapsbelasting.
 • Opstellen van jaarrekeningen en rapporteringen, evenals afsluiten van het boekingsjaar.
 • Optimalisatie nastreven voor elk dossier, waarbij u met verloop van tijd en met behulp van interne opleidingen de mogelijkheid krijgt om door te groeien tot volwaardige consultant.
 • Op termijn zal u ook uw Junior collega's ondersteunen in hun ontwikkeling binnen het kantoor.

Als Senior Dossierbeheerder / Accountant in dit kantoor beschikt u minimaal over een Bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit en heeft u reeds 4 jaar ervaring achter de rug. Tijdens deze ervaring heeft u een grondige kennis ontwikkeld rondom accountancy en fiscaliteit, die u nu graag verder wilt uitbreiden.

Hiernaast bent u ook communicatief sterk en ontbreekt u zeker niet aan motivatie en inzet. Zowel samenwerken in een team als individueel en autonoom uw verantwoordelijkheid opnemen, vormen voor u geen enkel probleem.

Wat heeft dit accountantskantoor u als Senior dossierbeheerder / accountant te bieden?

De familiale sfeer in dit kantoor kan zonder twijfel worden gezien als een troef. Een professionele werkomgeving die wordt gecombineerd met flexibele mogelijkheden en een collegiale omgangswijze. Dit zorgt voor een aangename balans tussen werken en ontspanning, en biedt u de mogelijkheid om uw leertraject als Accountant / Dossierbeheerder verder te zetten in een aangename, stabiele omgeving.

Hiernaast biedt het kantoor u ook een aantrekkelijk salarispakket, dat kan oplopen tot € 52.000 bruto jaarlijks, inclusief enkele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een nettovergoeding.

·

Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com!

Marie helpt je met plezier verder in je zoektocht.

Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / flexibel / familiaal / digitaal / modern / Overpelt / Neerpelt / Lommel / Hechtel-Eksel

Interesse?

Austin Bright
Flanders Austin Bright
02 808 33 55
Place de la Minoterie 10 1080 Brussel
Lommel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Lommel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.