Terug naar zoekresultaten
ASAP TalentXperts Antwerpen

Senior accountant GL voor ambitieuze en gepassioneerde Amerikaanse high tech organisatie

Via ASAP TalentXperts Antwerpen

Nog 2 dagen om te solliciteren

De passie voor hun product en de dynamische vibe komt je alvast tegemoet van zodra je incheckt bij de balie van dit bedrijf. Hun high tech product zorgt ervoor dat je vlot aanmeldt en dat jouw contactpersoon alvast een glimp krijgt van je uitstraling dankzij een realtime foto. Terwijl je wacht, snuif je alvast de jeugdige vintage sfeer op van het gebouw. Als je goed rondkijkt zie je een aangename chill ruimte waar je jouw toekomstige collega’s alvast kan aan het werk zien tijdens hun brainstorms, teammeetings of terwijl ze gewoon aan het werk zijn op hun flexibele workspace. De speelse energie maakt dat de omgeving bruist van nieuwe en innovatieve ideeën. Wanneer de talent acquisition manager je komt halen, loop je voorbij de open space burelen waar je collega’s hard aan het werk zijn om de organisatie met gezonde cijfers verder te laten groeien. Tijdens het gesprek zal het je al snel duidelijk worden dat je in een internationale organisatie terecht gaat komen met Amerikaanse roots en grote ambities. Ze zijn immers gespecialiseerd in iPad systemen voor salesdoeleinden en boren daarmee de markt van de toekomst aan. Momenteel tellen ze 250 medewerkers maar nog dit jaar willen ze groeien naar 350 medewerkers. Hun financieel team is nu alvast aan de beurt en stelt een senior positie als GL accountant open.

 

Organization

De afdeling waarin je terecht komt, verzorgt de boekhouding voor de volledige Europese markt en alle buitenlandse filialen en agenten (Groot Brittanië, Duitsland, Frankrijk, …). Het team bestaat uit 1 finance VP, 1 senior finance profiel en 4 (junior)accountants. Ze zoeken een echte intrapreneur die zijn/haar eigen functie als senior GL accountant vorm kan geven en door de nodige betrokkenheid de ambitieuze plannen van de organisatie mee helpt waar te maken.

 

Senior accountant GL voor ambitieuze en gepassioneerde Amerikaanse high tech organisatie

Functieomschrijving

Als general ledge accountant sta je vanuit België in voor alle accounting activiteiten wereldwijd. Als rasechte intrapreneur neem je jouw functie in handen, neemt je initiatieven om de groei van de organisatie te stimuleren en plan je jouw werk samen met de rest van het finance team. Je rapporteert rechtstreeks naar de accounting & reporting manager.

 

Uiteraard bestaat uw opdracht eruit om boekhouding te voeren van A tot Z (samen met je team), maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen te doen en audits te begeleiden. Daarenboven ben je verantwoordelijk voor de BTW aangiftes voor alle afdelingen/filialen. Ook de statutaire verplichtingen voor alle accounts (ook de geconsolideerde) neem je voor jouw rekeningen.

Tenslotte denk je mee over interne verbeteringen aan de performantie, optimalisatie van documentatieflows en neem je deel aan diverse ad hoc projecten.

Profiel

Met een master diploma in een accounting richting (TEW, handelsingenieur, handelswetenschappen, …) en minimaal 5 jaar GL accounting ervaring in je rugzak, ben je in staat om in deze hippe organisatie je tanden te zetten in een nieuwe senior positie bij het finance team.

 

Je houdt ervan om in een internationale bruisende organisatie (kennis IFRS) te werken en voelt je comfortabel wanneer je met collega’s in Amerika samenwerkt. Dankzij jouw flexibele werkhouding pas je vlot in deze snel groeiende, hippe en ambitieuze omgeving. Het spreekt voor zich dat je vlot communiceert met

erse teams, culturen en persoonlijkheden in het Engels (voertaal van het bedrijf) en het Nederlands (voertaal in het finance team).

Tenslotte ben je niet op zoek naar een duffe functie als boekhouder maar naar een ambitieuze number crunch functie waarbij je verantwoordelijkheid neemt over je eigen taken en meebouwt aan de verdere groei van de organisatie en zo ook je eigen carrièredoelstellingen stimuleert.

Aanbod

Naast de kans om te werken in een energieke internationale high tech omgeving, heb je weldra ook een vast contract van onbepaalde duur in je broekzak, de kans om deel te nemen aan een stevige groei (zowel persoonlijk als op organisatieniveau).

 

Voor jouw ondernemerschap, biedt onze klant een mooi salarispakket aan: zeer aantrekkelijk bruto maandsalaris, hospitalisatie- en groepsverzekering, share options, maaltijdcheques, Iphone, Ipad, MACbook, internet thuis terugbetaald, parkingonkosten terugbetaald, een toffe, moderne werkomgeving met mooi uitzicht, extra vakantiedagen voor ancienniteit en tal van leuke extra’s (sport- en spel mogelijkheden op de werkplaats, ontbijtbar, deliveroo account tijdens overtime, …) en uiteraard veel teamspirit!

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.