Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 47

Volgende
Moore Stephens - Engelen

Senior Accountancy Associate

Bij Moore Stephens - Engelen

Staat 11 dagen op Jobat.be

Al meer dan 30 jaar vertrouwt u op Moore Stephens-Engelen (vroeger Engelen & Partners Accountants, FAKL en Accountantskantoor Rediger) voor zakelijke bijstand inzake accountancy en fiscaliteit, met vestigingen in Hasselt én Leuven. Met die ervaring en expertise op zak kijken we samen met u enthousiast uit naar de toekomst. Want zelfontwikkeling en groei zijn essentieel om u jaar na jaar de beste en meest uitgebreide service te bieden. 

www.ms-e.be

Senior Accountancy Associate

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van accountancydossiers voor de (Senior) Manager Accountancy. Tijdens de BTW periode sta je in voor de verwerking van de aan– en verkoopfacturen, de bank verrichtingen en zorg je voor een tijdige BTW-aangifte. 

Je bereidt de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor, dit als startpunt voor de (Senior) Manager Accountancy zijn dossierbesprekingen met de cliënt. 

Je zorgt voor de voorbereiding van bijzondere of ad hoc taken in functie van specifieke technische-inhoudelijke vragen van cliënten. Tevens sta je in voor het opstellen van de personenbelastingen. 

Je hebt rechtstreeks contact met de cliënt inzake standaardboekhoudkundige taken en technische aangelegenheden, ten einde correcte boekhoudkundige data te verzekeren bij de cliënt.

Profiel

Je beschikt over een master- of bachelorsdiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Je geeft in elk geval blijk van een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten. 

Als Senior Accountancy Associate heb je minimum 3 jaar ervaring in een boekhoudkantoor of fiduciaire, en deze ervaring wordt aangevuld door een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten. 

Een eerste ervaring binnen een accountancykantoor is een troef, maar enthousiaste schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking. 

Je beschikt over een gezonde dosis teamspirit en je bent gemotiveerd om samen met je collega’s de vooropgestelde deadlines te behalen. Zin voor initiatief en cliëntgerichtheid vervolledigen je profiel.

Aanbod

Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt. 

Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien. 

Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Accounting
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Hasselt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.