Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 22

Volgende

SECRETARESSE ADVOCATENKANTOOR

Via Anoniem

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een gerenommeerd advocatenkantoor, is Select HR op zoek naar een Secretaresse die voltijds of deeltijds (4/5) kan werken.

SECRETARESSE ADVOCATENKANTOOR

Functieomschrijving

Als Secretaresse ondersteun je twee vennoten inzake agendabeheer. Dit gaat om het beheer van afspraken met klanten, inplannen van vergaderingen en het in de gaten houden van conclusietermijnen voor aankomende zittingen. Daarnaast zal je specifieke administratieve en organisatorische taken hebben zoals het opvolgen van briefwisseling, nakijken van PowerPoint presentaties, beheren van de bibliotheek en algemeen klassement. Verder volg je mee facturatielijsten op en sta je in voor de kantoorbestellingen. Zeer nauwkeurig werken en goede communicatievaardigheden spelen hierin een cruciale rol. Tot slot ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en telefonische contacten.

Profiel

De ideale kandidaat beschikt over een bachelor diploma of kan relevante werkervaring voorleggen. Je hebt minimum een eerste relevante ervaring in een secretaresse rol of Management Assistant. Je bent een enthousiaste, mature, discrete en rustige persoon. Je werkt graag zeer nauwkeurig, kan prioriteiten stellen en kan verschillende ballen tegelijk in de lucht houden. Verder kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Je kan handig overweg met de meest courante MS Office toepassingen. Tot slot kan je zowel zelfstandig als in team werken.

Aanbod

Je zult terecht komen in een advocatenkantoor waar 15 advocaten werkzaam zijn. Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris waar flexibiliteit bespreekbaar is. Je kan werken in een deeltijds (4/5) of voltijds regime.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Management assistant / secretariaat
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen (standplaats)

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.