Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 45

Volgende

Scrum Master

461544129

AGO Jobs & HR | Waregem | Interim, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Scrum Master

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Waregem zijn we op zoek naar een System Administrator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de Windows servers en de ondersteunende systemen en infrastructuur. Zo ook ben je verantwoordelijk voor de gehele VM-ware omgeving. Je staat in voor het oplossen van problemen om zo de continuïteit van de server infrastructuur te garanderen en de risico's op fouten te minimaliseren. Door de gebruikerstoegang naar verschillende diensten te managen, verzeker je dat de data is veilig gesteld. Je zal werken op de standaardisatie en documentatie van de bestaande omgeving.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelordiploma in IT of een andere gelijkaardige richting, en heb je tenminste 5 jaar ervaring in een complexe IT omgeving. Daarnaast heb je een sterke kennis van MS Server Systems, Active Directory en VMware platforms. Ook heb je affiniteit met de TCP/IP omgeving. Als taalvaardig persoon ben je in staat om je zowel in het Nederlands als in het Engels uit te drukken. Tot slot kan je zowel op zelfstandige basis als in teamverband gunstige resultaten leveren en heb je sterke administratieve skills in combinatie met een flexibele mindset.

Aanbod

Je gaat aan de slag binnen een familiebedrijf waar dynamiek, initiatief nemen en ondernemerschap centraal staat. Je werkt in een technische en innoverende omgeving samen met een dynamisch team. Interne en externe opleidingen samen met permanente ondersteuning geven je talrijke kansen om door te groeien. Je geniet van een flexibele arbeidsregeling die rekening houdt met een goede work-life balance. Dit alles wordt ondersteund door een aantrekkelijk loon en aangevuld met extralegale voordelen.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@a
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.