Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 22

Volgende

Scrum Master

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Meer dan 1700 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Scrum Master

Functieomschrijving

Naast je actieve rol als ontwikkelaar, tester of analist speel je als Scrum Master een sleutelrol in het team bij het opleveren van projecten met respect voor de ontwikkelingsstandaarden en Scrum-waarden. Je ondersteunt het team om zich Agile te organiseren, bewaakt de Agile-principes en fungeert hierbij als klankbord en facilitator. Je stimuleert het team tot zelforganisatie.
Tevens ben je verantwoordelijk voor de planning, bewaak je de projectrisico’s en weet je moeilijkheden of hindernissen te deblokkeren. Je organiseert en faciliteert de sprintplanningmeetings, retrospectives, stand-up meetings, … Je ondersteunt het team bij het realiseren van de projectobjectieven.
Je staat enerzijds de functioneel analisten bij in het beheer van de backlogs en het bepalen van de development-prioriteiten. Anderzijds ondersteun je ook de ontwikkelaars in het toepassen van de juiste engineering-standaarden om productief en kwalitatief te kunnen werken.
Als Scrum Master rapporteer je aan de verschillende stakeholders betrokken bij het project (bv. projectmanagers, projectmedewerkers, de klant, …).
Tot slot ga je voortdurend op zoek naar procesverbeteringen en weet je ook het team hiertoe te stimuleren.

Profiel

Je beschikt over een bachelor of master in de informatica. Je hebt een grondige kennis van de software development lifecycle en (Agile) application lifecycle management. Je weet een gedegen ervaring aan te tonen in MS .Net (C#) ontwikkeling, analyse of testing. Tevens heb je een basiskennis van architectuur en design.
Een uitgebreide kennis van en ervaring met Agile-ontwikkelingsmethodologieën (bv. eXtreme Programming, Scrum en Kanban) is een troef. Ervaring met het coachen, begeleiden en ondersteunen van (gemixte) teams vormt eveneens een pluspunt.
Je hebt uitstekende relationele vaardigheden en werkt graag in teamverband. Je houdt ervan anderen te motiveren. Hierbij toon je een proactieve aanpak en weet je kwaliteitsvolle voorstellen en oplossingen aan te bieden.
Je zin voor analyse laat je toe complexe problematieken te bevatten en te structureren.
Tevens heb je een actieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.