Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Schilder-hersteller

385619047

Via AGO Jobs & HR

Staat 6 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Schilder-hersteller

Functieomschrijving

Voor een klant in Elversele zijn we op zoek naar een handig persoon die mee instaat voor het schilderen van al opgebouwde blokhutten met beschikbare verven van het bedrijf. Ook doe je de demontage, voorbehandeling en het waar nodig schuren en afplakken van onderdelen. Je wordt aangestuurd aan de hand van een planning in functie van weersomstandigheden. Je volgt betrokken werven op in functie van verschillende fases in de afwerking. Contacten en afspraken met klanten kunnen genieten van jouw timing, aanwezigheid en toegankelijkheid. Je geeft steeds de verbruikte materialen en bestede werktijden door en levert ontbrekende of foutieve onderdelen altijd na. Je kan kleine herstellingen uitvoeren aan losgekomen onderdelen, deuren en poorten en kan ramen afregelen. Bij slecht weer kan je ingezet worden in de productie voor inpak- en pickingwerkzaamheden. Je coördineert met de planning- en aankoopdienst voor benodigde materialen.

Profiel

Je hebt een geldig rijbewijs B en kan goed met een camionette rijden, je bent Nederlandstalig en hebt een schildersopleiding genoten of bent gelijkwaardig door ervaring. Je kan werken met zowel een cirkelzaag als een decoupeerzaag. Handigheid en enig inzicht in diverse constructie werkzaamheden en houtbewerking is een pluspunt. Je bent klantgericht en flexibel en niet vies van overuren of vroegere opstart.

Aanbod

Je geniet een arbeidersfunctie met optie vast. De eerste zes maanden werk je een 43-urenweek. Van 7u00 tot 16u45 met de nodige pauzes. Daarna werk je zes maanden van 8u00 tot 16u00 in een 33-urenweek, alsook met de nodige pauzes. Na deze geslaagde interimperiode begin je aan een 38-urenweek met vlakke verloning.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Schilder / decorateur
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Sint-Niklaas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Schilder / decorateur' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.