Terug naar zoekresultaten
TalentXperts Limburg

Schadebeheerder

TalentXperts Limburg | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Azurali te Hasselt is een KBC-verzekeringsagentschap. Een hecht team van een 5-tal collega’s, aangestuurd door 3 zelfstandig agenten/vennoten. Een warme en collegiale omgeving, met niet louter aandacht voor facts & figures, maar ook met bijzondere aandacht voor de ‘mens’ achter de collega.  Een klein team met persoonlijke benadering, doch met ondersteuning van grote broer KBC: een perfecte combinatie voor jouw professionele ontwikkeling!
 

Schadebeheerder

Functieomschrijving

Ook jij kan deel uitmaken van dit bruisende team als adviseur verzekeringen schadebeheer.
Als schadebeheerder werk je samen met zowel de 3 verzekeringsagenten als je collega’s voor de afhandeling van schadegevallen. Je komt dagelijks in contact met de cliënten van het agentschap: particulieren, maar voornamelijk zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepers. Doelgroepen die een grotere expertise vragen op verzekeringsvlak. Je beheert schadedossiers van A tot Z, waarbij je in nauw contact staat met zowel de cliënt,  je collega’s als de schade afdeling van KBC. Zonder echte targets, heb je wel aandacht voor mogelijke commerciële opportuniteiten. Ook met grote ambitie blijf je niet op je honger zitten, want doorgroei binnen het kantoor op langere termijn behoort tot de mogelijkheden.
 

Profiel

Beantwoord jij aan de verwachtingen?
Zeker en vast, als je minstens een 3-tal jaar relevante ervaring in schadebeheer kan voorleggen. Je hebt een diploma bachelor financie- en verzekeringswezen of een master in een economische richting (of bent reeds in het bezit van een FSMA certificaat). Je kennis van Nederlands is perfect en ook MS Office heb je vlot onder de knie.
Je beschouwt jezelf als punctueel, stressbestendig, vlot en sociaal? Perfect! Voeg daar nog een portie gezonde dynamiek, motivatie en werklust aan toe en je bent de geknipte kandidaat!
 

Aanbod

What’s in it for you?
Een gevarieerde job. Een hecht team. Een prachtig nieuwbouw kantoor in Hasselt. Leuke team-uitjes. Doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid loonpakket.
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij ASAP TalentXperts Limburg

Alle jobs Schadebeheerder

Populaire jobs in Schadebeheerder:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Schadebeheerder' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.