Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 19

Volgende
Belfius Bank & Verzekeringen

Schadebeheerder Lichamelijke Schade

Bij Belfius Bank & Verzekeringen

Staat 16 dagen op Jobat.be

Belfius Insurance is de verzekeringspoot van Belfius Bank & Verzekeringen. We behoren tot de top 5 van Belgische bankverzekeraars en vertrekken vanuit een multikanaal- en multimerkaanpak. Je vindt bij ons deze merken: DVV verzekeringen, Corona Direct, Belfius Verzekeringen en Elantis.

Schadebeheerder Lichamelijke Schade

Functieomschrijving

Binnen ons team sta je samen met je collega’s in voor de integrale behandeling van de schadedossiers. Je beoordeelt de aangifte van het schadegeval naar dekking, toepassing conventies en aansprakelijkheid. Je neemt de nodige initiatieven om de schade te begroten zowel van klanten als tegenpartijen. Je behandelt en onderhandelt actief de claims die voornamelijk met lichamelijke schade te maken hebben. Finaal zorg je voor de uitkering van de schadevergoeding aan klant en/of tegenpartij.

Je bent dus verantwoordelijk voor de opvolging van de schadedossiers die je zijn toevertrouwd van bij de aangifte tot de definitieve afhandeling. Je houdt de verzekerden en de tussenpersonen nauwgezet op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. Evenzeer overleg je met andere partijen zoals experten, dokters en advocaten.

Profiel

 • je bent jurist / master in de rechten /bachelor  verzekeringen, of bent gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in het beheren van schadegevallen (bijv BA Auto, BA Familiale, BA Uitbating) is een must;
 • klantgerichtheid is je tweede natuur. Je bent één en al oor voor het verhaal en de behoeften van je klant en je bent in staat om ook tussen de regels door de vraag van de klant te begrijpen. Je helpt je klant maximaal door snel en juist te beslissen over informatie die je vlot kan inschatten en synthetiseren;
 • je legt gemakkelijk contacten en communiceert daarbij op een aangename, doeltreffende en heldere manier;
 • je bent Nederlandstalig en hebt een goede actieve kennis van het Frans;
 • je houdt van een dynamische job, je bent stressbestendig en flexibel ten opzichte van de toegewezen taken;
 • je neemt graag verantwoordelijkheid;
 • als uitgesproken teamplayer ben je enthousiast om samen met je collega's deze organisatie en service steedsverder uit te bouwen op basis van nauwe samenwerking en continu "leren van elkaar";
 • je hebt een brede interesse voor alle aspecten van het schadebeheer en je bent gemotiveerd om jezelf en deorganisatie hierin te laten groeien.

Aanbod

In ruil voor jouw talent en inzet bieden wij jou: een interessante job met een afwisselend takenpakket en belangrijke ontwikkelingskansen, interne en externe opleidingsmogelijkheden, een competitief loonpakket en een aantrekkelijke vakantieregeling.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Bepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Schadebeheerder' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.