Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 11

Volgende

SCHADEBEHEERDER BOUWVERZEKERINGEN

* Schadebeheerder specialisatie bouwverzekeringen
* Internationale verzekeringsmakelaar in Antwerpen
* Aantrekkelijk verloningspakket met tal van voordelen

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bekende internationale verzekeringsmakelaar in Antwerpen , zijn wij vanuit Hays Banking & Insurance vandaag op zoek naar een schadebeheerder met specialisatie in bouwverzekeringen.

SCHADEBEHEERDER BOUWVERZEKERINGEN

Functieomschrijving

Als schadebeheerder ben je samen met je team verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte afhandeling van de schadedossiers bouwverzekeringen. Als contactpersoon van KMO -en grote ondernemingsklanten zal je de intake doen van het schadegeval en alle nodige informatie verzamelen om over een volledig dossier te beschikken. Je staat in contact met derde partijen , verzekeringsmaatschappijen en experten om op een zo efficiënt mogelijke manier tot afhandeling van het dossier en uitbetaling van de klant te komen. In heel dit proces adviseer en informeer je je klant op een professionele en klantgerichte manier. Uiteraard houd je alle administratie nauwgezet bij en zorg je dat alle dossiers volledig zijn. Samen met je leidinggevende ga je geregeld mee op klantenbezoek en woon je wanneer nodig schade-expertises bij. Naast een correcte schadeafhandeling denk je actief na met het productieteam over hoe de risico's van de klant zo goed mogelijk gedekt kunnen worden in de toekomst.

Profiel

We zijn op zoek naar iemand die in het bezit is van minstens een bachelordiploma met een grote interesse in verzekeringen. Daarnaast heb je de zin en ambitie om je te specialiseren in een specifieke en complexe materie. Daarnaast is het mooi meegenomen wanneer je al enige kennis hebt van aansprakelijkheidsrecht, bouwschade en specifieke polissen zoals ABR ,… . Ten slotte ben je administratief zeer sterk , heb je oog voor detail en kan je gestructureerd werken. Ten slotte is een goede kennis van het Frans naast het Nederlands een zeer grote plus.

Aanbod

Je kan rekenen op een tewerkstelling bij één van de grootste makelaars in België, die al enkele keren verkozen is tot één van de beste werkgevers van België! Naast een fijne werksfeer , kan je rekenen op tal van opleidingsmogelijkheden, groeikansen en leuke initiatieven. Ten slotte biedt onze klant je ook een mooi verloningspakket aan met extralegale voordelen.

Heb je interesse? Solliciteer online of contacteer Dieter Kennes van Hays Banking & Insurance op 0498176541.

Interesse?

Hays Antwerpen
Dieter Kennes
+32498176541
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Schadebeheerder' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.