Terug naar zoekresultaten

SAP Hybris Developer

373020490

Via AGO Jobs & HR

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

SAP Hybris Developer

Functieomschrijving

Voor onze klant, een DIY winkelketen gevestigd in Wommelgem, zijn wij op zoek naar een SAP Hybris Developer. Met 145 winkels over gans België zijn zij de op 2 na grootste speler binnen de DIY markt. Wat verwachten wij van dit manusje van alles? Je zal deel uitmaken van het E-commerce team binnen de IT afdeling, waarbij je rapporteert aan de IT projectleider. Je zal actief betrokken worden bij de verdere uitrol van en de nieuwe ontwikkelingen voor de E-shop (al 10 jaar op rij winnen zij de award voor beste webshop!). Daarnaast zal je ook technische analyses uitvoeren en de functionale aanpassingen implementeren volgens de gekende standaarden (die je uiteraard aangeleerd krijgt :-) ). Verder zorg je ook nog voor de integratie met andere oplossingen zoals SAP en Adobe AEM. Je mag ook de key-users trainen, coachen en ondersteunen.

Profiel

Wat zien wij graag op jouw CV?

Bij voorkeur heb je een hogere opleiding genoten (Bachelor en/of Master diploma) en je hebt liefst twee, volledige project cycli meegemaakt. Maar geen angst, als je niet beschikt over het juiste diploma, maar al wel de nodige ervaring hebt opgedaan dan ontmoeten wij jou uiteraard ook graag!
Je hebt reeds 3 jaar relevante ervaring en een doorgedreven kennis van de Hybris Commerce Suite. Ook heb je reeds ervaring met de implementatie en configuratie van Hybris.
Je hebt een zeer goede kennis van Java, Spring, REST en Agile.

Ervaring met Adobe Experience Manager is een pluspunt.

Verder...
Ben je analytisch sterk en heb je een echte can-do mentaliteit, waardoor je eenvoudige problemen oplost. Je identificeert vlot kansen tot verbetering en draagt makkelijk oplossingen aan. Je staat open voor verandering en neemt hiervoor de nodige initiatieven. Deadlines en projectmatig werken vormen voor jou geen enkel probleem. Je bent een sterke teamplayer die ondersteunt waar nodig. Je hebt een open geest en bent flexibel ingesteld.

Aanbod

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af wat wij jou aan te bieden hebben?

Vooreerst kom je terecht in een team van 40 gemotiveerde collega ITers. Als dit je nog niet overtuigd heeft dan hebben wij ook nog volgende zaken in de aanbieding:
Ten eerste een vlakke, familiale KMO sfeer (je kan bij iedereen terecht, je echter iedereen, wanneer je vragen hebt of gewoon om samen een koffietje te drinken). Ten tweede een vernieuwende en expansieve omgeving, waarin teamwerk en eigen initiatief centraal staat (het is tenslotte een DIY bedrijf), en last but not least een competitief loon, angevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.


Dit gezegd zijnde, kan je waarschijnlijk niet wachten om te solliciteren op deze toffe, uitdagende functie!

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.