Terug naar zoekresultaten

SALLES ASSISTENT

Via Manpower


Voor een groeiende onderneming in de regio van Ardooie, gaan wij op zoek naar een sales assistant (M/V). Dit voor een zwangerschapsvervanging lopend van begin juni tot en met eind november (inclusief zomerperiode).

SALLES ASSISTENT

Functieomschrijving


Als sales assistant fungeert u als contactpersoon voor de klanten. Dit contact kan telefonisch of via mail verlopen. Klanten kunnen bij u terecht voor vragen en opmerkingen. Het is uw taak als sales assistent om een zo goed mogelijk antwoord of oplossing te bieden. U staat hierbij in nauw contact met het salesteam. Als sales assistant maakt u de orders aan en volgt deze ook nauwgezet op. Ook het opvolgen van de stock bij de klanten behoort tot uw takenpakket.

Profiel


Voor deze functie als sales assistant gaan wij op zoek naar volgend profiel. U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding of gelijkwaardig door ervaring. Naast het Nederlands beheerst u ook vlot het Frans. Kennis Spaans is een leuke meerwaarde, maar zeker geen vereiste. U bent een krak in het ms office pakket zoals Word, Excel en PowerPoint. Een eerste ervaring met een ERP pakket, bij voorkeur SAP, is een pluspunt. U bezit een commerciële feeling en kan goed omgaan met stress.

Aanbod


Onze klant biedt een tijdelijke, interessante functie aan in een dynamische omgeving. U krijgt een grote mate aan verantwoordelijkheid en autonomie. U komt terecht in een open werksfeer en enthousiast team. Ten slotte geniet u van een mooi loonpakket, aangepast aan jouw kennis en ervaring.

is deze job op uw lijf geschreven? Wilt u solliciteren? Stuur uw cv naar office.roeselare@hotmail.com. Heeft u nog vragen of twijfels? Bel het nummer 051 25 31 70 en vraag naar Julie.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • Ardooie (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.