Terug naar zoekresultaten

SALESMANAGER VASTGOEDPROJECTEN

* Salesmanager Vastgoedprojecten
* Regio België en mogelijke buitenlandse projecten
* Aansturen en coachen van externe makelaars

SALESMANAGER VASTGOEDPROJECTEN | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Onze klant is een projectontwikkelaar, gelegen in Antwerpen en actief in de ontwikkeling van kmo-parken, industriële gebouwen op maat en kantoorcomplexen. Ter versterking, omwille van verdere (buitenlandse) groei en professionalisering, zijn wij vanuit Hays Sales Antwerpen samen met deze klant op zoek naar een Salesmanager Vastgoedprojecten voor België en buitenland.

SALESMANAGER VASTGOEDPROJECTEN

Functieomschrijving

Als Salesmanager Vastgoedprojecten maak je deel uit van het managementteam waardoor je vanaf de ontwikkelingsfase betrokken wordt in de industriële projecten. Je zet de strategieën op voor commercialisering, marketing en communicatie en zorgt ervoor dat deze ook uitgevoerd worden en de nodige resultaten opleveren. Verder ben je als Salesmanager verantwoordelijk voor de verkoop van de actieplannen en de realisaties van de salestargets voor alle projecten. Je stuurt het salesteam en de externe makelaars aan en slaagt erin deze mensen te coachen. Verder leg je de brug tussen het marketingbeleid en de salesstrategie, zodat de juiste klanten op de juiste manier worden benaderd en een win-winrelatie voor klant en bedrijf wordt gerealiseerd. Je bent verantwoordelijk voor de contracten en de communicatie met deze externe makelaars, evenals voor hun aansturing. Het commercialiseren van de vastgoedprojecten is een tweede hoofdverantwoordelijkheid. Bij deze tak analyseer je de markt, de concurrentie, de marktpositie en de marktstrategie. Ten slotte zorg je er ook voor de externe communicatie van projecten en persbeleid. Kort samengevat fungeer je dus in een leidinggevende & overkoepelende rol en rapporteer je aan de Managing Director.

Profiel

De ideale Salesmanager beschikt over een relevante ervaring in de markt van bedrijfs-, logistiek of industrieel vastgoed. Dit betekent dat je kan steunen op minimum 5 jaar saleservaring en je een bachelor/masterdiploma hebt in een economische richting. Uiteraard ben je ervaren in het uitwerken, uitvoeren, evalueren en bijsturen van marketing- en salesprocessen. Een dynamische en creatieve persoonlijkheid is daarbij essentieel. Verder heeft deze Salesmanager voor vastgoedprojecten voldoende 'vuur' en door je drive ben je een zelfstarter, waarbij je scherpe en innovatieve ideeën ontwikkelt en de overige leden van het managementteam en het team kan uitdagen. Bijkomend ben je bereid je schouders mee te steken onder de opstart van de buitenlandse projecten en de coaching van het team ter plaatse. Dat impliceert af en toe korte verplaatsingen naar het buitenland. Ten slotte spreek je vlot Nederlands, Engels en Frans.

Aanbod

Je komt als Salesmanager terecht in een team van een 10-tal gedreven collega's, in een functie met een zeer breed en gevarieerd takenpakket en de nodige verantwoordelijkheid. Bovendien zal je deel uitmaken van het managementteam. Deze groeiende projectontwikkelaar biedt een zeer aantrekkelijk salarispakket, incl. firmawagen, extralegale voordelen en de mogelijkheid om mee te werken aan projecten in het buitenland.

Ben jij de Salesmanager Vastgoedprojecten die we zoeken? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Namen,Waals-Brabant,Limburg,Luxemburg,Luik,Henegouwen,Antwerpen,Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales management
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Namen, Waals-Brabant, Limburg, Luxemburg, Luik, Henegouwen, Antwerpen, Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.