Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 145

Volgende

SALES SUPPORT TE ANTWERPEN HAVEN

* Technical customer service
* Vaste indienstname met uitgebreid loonpakket
* Regio haven van Antwerpen

HAYS | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Onze klant is specialist op gebied van technische componenten en levert producten en dienstverlening op maat van de klanten binnen verschillende sectoren.

SALES SUPPORT TE ANTWERPEN HAVEN

Functieomschrijving

Als technical inside sales heb je een centrale rol in dit gebeuren: je belangrijkste missie is bestaande klanten en prospecten adviseren over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klantenportefeuille en bouwt een langetermijnrelatie op. Daarnaast detecteer en analyseer je de behoefte van de klant en vertaal je deze naar een optimale technische oplossing. Je staat ook in voor de uitwerking en opvolging van offertes. In je zoektocht naar de juiste technische oplossing voor je klant kom je in contact met leveranciers en collega's in de BENELUX. Daarnaast vergezel je regelmatig de sales naar klanten voor een optimale klantenbinding.
Profiel

Samen met onze klant zijn we op zoek naar zowel een ervaren als een junior profiel. Technische affiniteit is essentieel om het productgamma goed te begrijpen en de klanten te ondersteunen. Ervaring binnen een technisch bedrijf is essentieel voor de senior positie. Als junior kandidaat compenseer je de ontbrekende ervaring door je drive en leervermogen. Dankzij je commerciële flair weet je onze klanten te overtuigen van het aanbod. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; alle andere talen zijn een pluspunt.

Aanbod

Naast een aantrekkelijke verloning biedt onze klant een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Je zal deel uitmaken van een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing op zowel technisch en persoonlijk vlak vooropstaat. Onze klant is een sterk groeiende groep met een open werksfeer en een sterke teamgeest.

Ben jij op zoek naar een afwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer? Upload snel jouw cv online of contacteer Hanna Hens van Hays Response Antwerpen op het nummer 03/202.79.89 voor meer informatie.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Hanna Hens
032027989
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen & Haven
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.