Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 78

Volgende

SALES SUPPORT MET TECHNISCHE KENNIS

Voor onze klant, een internationale speler in Mechelen met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd, kijken we momenteel dringend uit naar een Sales Support Medewerker. We kijken uit naar een nieuwe collega, omdat de huidige persoon met pensioen gaat.

Hays Response | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

 • Technische kennis (ampère-volt)
 • Vlotte kennis Nederlands/Frans/Engels
 • Communicatief, doorzetter, commercieel

SALES SUPPORT MET TECHNISCHE KENNIS

Functieomschrijving

Als sales support medewerker krijg jij de kans om sales meer kracht te geven. Enerzijds sta je in voor alle inbound klantencontact. Dit betekent dat je klanten te woord staat betreffende vragen over producten, prijzen… Dit zowel telefonisch als per email. Anderzijds bied je ondersteuning aan 4 buitendienst collega's, voor het opmaken van offertes onder andere. Belangrijk is dat hier snel geschakeld word. Dus krijg je een aanvraag binnen, dan moet de offerte ten laatste de dag nadien de deur uit zijn. Vervolgens sta je uiteraard ook in voor het opvolgen van de offerte. Ook hier is kort op de bal spelen een must! Eens de offerte is goedgekeurd, moet je nauwkeurig nagaan of de bestelling compleet is. De pure orderentry ligt namelijk bij een andere collega.

Profiel

Samen met onze klant zijn we op zoek naar een een kandida(a)t(e) die voornamelijk commercieel, klantgericht en communicatief is. Een volgende must is je technische kennis of interesse. Je hebt een basiskennis van wat ampère en volt is. Daarnaast kan jij je kalmte bewaren in drukke periodes en bekijk jij de zaken op een realistische manier. Stressbestendigheid en zelfstandig werken zitten in jouw natuur en verder weet jij ook van aanpakken en doorzetten. Ten slotte maak jij ook graag gebruik van jouw goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod


Dit Amerikaans bedrijf heeft een vlakke structuur en, hoewel je deel uitmaakt van een grote internationale speler, heerst er in Mechelen eerder een informele kmo-mentaliteit. Je hebt dus het voordeel van beide! Daarbovenop investeert men veel in opleiding en goede marketing. Deze firma biedt jou een aantrekkelijk salaris met daarbovenop extralegale voordelen. Dankzij een 40-urenweek bouw je naast je 20 wettelijke vakantiedagen ook 12 extra ADV-dagen op. Bij voorkeur ben je een vroege vogel omdat je werkdag vanaf 7.30 uur start. Na een succesvolle interimperiode verwelkomt men je graag in het team met een contract van onbepaalde duur.

Zie jij je passen in deze job als technische sales support bij dit internationaal bedrijf? Solliciteer dan online of contacteer Katrien Kosik van Hays Response op het nummer 03/202.79.70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques
 • Individuele hospitalisatieverzekering
 • Extra-legale vakantiedagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.