Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 145

Volgende

SALES SUPPORT MET GOEDE TALENKENNIS IN TOFFE NICHESECTOR IN KONTICH

* Klantenopvolging a-z
* Vlotte kennis Engels en Frans
* Ondersteuning account manager Frankrijk

Hays Response | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Voor een van onze klanten, een bedrijf in Kontich dat internationaal actief is in een nichesector met tof product, kijkt Hays Response Office Zuid dringend uit naar een nieuwe collega om het sales support binnendienst team te vervoegen.

SALES SUPPORT MET GOEDE TALENKENNIS IN TOFFE NICHESECTOR IN KONTICH

Functieomschrijving

Het team van Customer Service bestaat bij onze klant uit een vijftal collega's. Samen staan jullie in voor de volledige klantenportefeuille. Enerzijds zijn dit soms kleine winkels, anderzijds behoren ook grotere spelers tot hun klantenbestand. Zelf zou je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de Franse regio. Hiervoor werk je nauw samen met een accountmanager die de baan opgaat. Je biedt ondersteuning bij het opmaken en opvolgen van offertes, verwerken en opvolgen van orders van a-z, klanten informeren en begeleiden, klachtenbehandeling, facturatie…Profiel


Onze klant kijkt bij voorkeur uit naar iemand met al een eerste gelijkaardige ervaring. Je houdt van klantencontact en bent sterk in opvolging en administratie. Naast het Nederlands, heb je een vlotte kennis van het Frans en het Engels. Spreek je ook Duits? Dat zou een absolute troef zijn! Daarnaast zijn ze op zoek naar een aangenaam en sympathiek persoon die goed matcht met het team. Je kan vlot werken, stelt de juiste prioriteiten en bent een multitasker. Je kan om met de nodige stress in drukke periodes, en werkt steeds nauwkeurig.

Aanbod

Bij onze klant in Kontich kom je terecht in een hecht team en in een mooie werkomgeving waar het aangenaam werken is. In deze allround job heb je regelmatig drukke en rustigere periodes, dus hiervoor vraagt men wel de nodige flexibiliteit om sommige weken langer te werken. In de rustigere periodes wordt dit dan uiteraard weer gecompenseerd. Naast het brutosalaris krijg je ook nog interessante extralegale voordelen. Na een succesvolle interimperiode maak je kans op een vast contract.

Interesse in deze allround en gevarieerde job bij onze klant in Kontich! Solliciteer dan meteen online!

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.