Terug naar zoekresultaten
Accent

Sales Support Medewerker

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Onze klant is gespecialiseerd in technische IT support voor bedrijven en professionele doeleinden.

Sales Support Medewerker

Functieomschrijving

Als Sales Support Medewerker sta je in voor de digitale support aan klanten bij vragen opmerkingen of uitdagingen. Je tracht zoveel mogelijk telefonisch of via mail op te lossen en door het stellen van de juiste vragen weet je op vrij korte tijd wat het probleem van de klant is en hoe je dat kan oplossen. Je gaat regelmatig bij de klant ter plaatse om support te bieden zowel naar installaties en herstellingen of het geven van uitleg/training en dat ongeveer 2 a 3 dagen per week. Je biedt een ondersteuning aan de sales door alert te zijn voor opportuniteiten die je verneemt bij klanten neemt deel aan het creëren van nieuwe oplossingen en zoekt ook graag naar mogelijkheden om het gebruik van de bedrijfseigen tools te optimaliseren. Daarnaast organiseer en animeer je regelmatig opleidingen door heel België start je nieuwe projecten mee op en staat mee in voor de opvolging. Uiteraard sta je ook in voor de administratieve opvolging en verwerking die hoort bij het uitvoeren van bovenstaande taken.

Profiel

Je bent een enthousiast persoon en legt heel makkelijk contacten je haalt je energie uit het vinden van de juiste oplossing voor de klant. Je kunt je zeer goed uitdrukken in het Nederlands en Frans en ook de "small talk" lukt vlot. Je bent een persoon die hulpvaardig is die de rust kan bewaren in stressvolle situaties en die steeds blijft zoeken naar de meest passende oplossing. Je werkt graag in team brainstormen is het liefst wat jij doet en je zorgt voor een goede opvolging en verwerking van jouw dossiers. Je staat IT matig sterk kunt zeer vlot werken met een computer en bent ook steeds bereid om extra opleiding te volgen. Daarnaast ben je een flexibel persoon zowel naar verplaatsingen als naar het omgaan met onbekende mensen of situaties. Je komt terecht in een klein team van een 5 tal personen waar humor die manier is om iets op te lossen en waar ze samen aan hetzelfde doel werken.

Aanbod

Je komt terecht in een innoverende en vooruitstrevende omgeving waarbij jouw inzet het verschil maakt voor de gehele groep. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling en opleiding van eigen medewerkers zowel intern als extern. Je kan daarnaast ook rekenen op een marktconform verloningspakket aangevuld met extra legale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.