Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 149

Volgende

SALES SUPPORT MEDEWERKER MET VERANTWOORDELIJKHEID IN EEN GROEIEND FAMILIEBEDRIJF

* Vloeiend Frans
* Ambitieus en ondernemend
* Regio Kontich

Via Hays NV

Staat 13 dagen op Jobat.be

Voor een goede klant, marktleider in zijn domein in België en Frankrijk, kijkt Hays Response Office Antwerpen-zuid uit naar een ambitieuze sales support medewerker. Het bedrijf is enorm hard aan het groeien en kijkt hierdoor uit naar een nieuwe collega.

SALES SUPPORT MEDEWERKER MET VERANTWOORDELIJKHEID IN EEN GROEIEND FAMILIEBEDRIJF

Functieomschrijving

Als sales support medewerker zal je in tandem samen werken met de sales. Je zal dagelijks in contact staan met klanten, zowel telefonisch als via mail. Daarnaast zal je ook face-to-face contact hebben met de klanten op beurzen of evenementen. In het sales support team zal je in samenspraak met de sales prijzen berekenen, offertes opstellen en deze ook opvolgen. Verder ga je ook bestellingen verwerken, salesmeetings voorbereiden en afspraken inplannen voor de sales. Voor deze meetings zal je ook rapportages maken in Excel om de salescijfers in kaart te brengen. Tot slot sta je ook in nauw contact met andere interne afdelingen waaronder vooral logistiek.

Profiel

Hays Response Office Antwerpen-zuid is op zoek naar kandidaten met een eerste commerciële werkervaring. Bovendien ben je een ambitieus en ondernemend. Carrière maken schrikt je zeker niet af. Verder ben je iemand die gemotiveerd is om heel veel bij te leren. Naast het Nederlands spreek je ook vloeiend Frans. Indien je vlot kan werken met Excel (draaitabellen, formules ...) is dit een grote extra troef. Tot slot ben je een echte teamplayer.

Aanbod

Onze klant biedt je een commerciële job aan met heel wat verantwoordelijkheid in een familiebedrijf met internationaal karakter. Je komt terecht in een bedrijf waar je veel zal leren en kan groeien. Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.

Interesse om je kandidatuur te stellen voor deze job in sales support regio Kontich? Reageer dan snel bij Kristien Vansteenkiste via 03 202 79 82 of solliciteer rechtstreeks online met een recent cv!

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Mechelen - Lier
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.