Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 167

Volgende

SALES SUPPORT MEDEWERKER BIJ AMERIKAANS EN BEURSGENOTEERD BEDRIJF

* Veelvuldig gebruik van jouw talenkennis
* Regio Mechelen
* Technische affiniteit

Hays Response | Lier | Interim optie vast, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Met maar liefst 10 000 werknemers wereldwijd is dit bedrijf de eerste keuze voor klanten die vraag hebben naar industriële batterijen. Samen met dit prestigieus bedrijf zijn wij vanuit Hays Response op zoek naar een inside salesmedewerker (m/v).

SALES SUPPORT MEDEWERKER BIJ AMERIKAANS EN BEURSGENOTEERD BEDRIJF

Functieomschrijving

Als sales support medewerker bij dit bedrijf krijg jij de kans om sales meer kracht te geven. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het verwerken van administratie en anderzijds sta jij in voor het doorgeven van bestellingen die je ontvangt via mail. Je mag daarbovenop ook offertes opmaken om ze daarna van a tot z op te volgen. Naast het administratieve gedeelte krijg je ook de mogelijkheid om jouw klantgerichte ingesteldheid naar boven te laten komen door middel van telefonische contacten. Hiermee wordt bedoeld dat jij instaat voor het opbouwen van een relatie met klanten.
Profiel

Samen met deze globale leider in energieopslag zijn we op zoek naar een een kandida(a)t(e) die eerst en vooral klantgericht is. Daarnaast kan jij je kalmte bewaren en bekijk jij de zaken op een realistische manier. Bovendien heb jij ook enige technische affiniteit aangezien je in een technische omgeving terechtkomt. Stressbestendigheid zit in jouw natuur en verder weet jij ook van aanpakken. Ten slotte maak jij ook graag gebruik van jouw goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

Dit bedrijf met Amerikaanse cultuur heeft een zeer goede bedrijfsvisie waarbij je niet slechts een nummertje bent. De informele sfeer in dit bedrijf zorgt ook voor een aangename omgang tussen de collega's. Daarbovenop investeert men veel in opleiding en goede marketing. Deze firma biedt jou een aantrekkelijk salaris met daarbovenop maaltijdcheques en naast de 20 vakantiedagen heb je ook nog eens recht op 12 extra verlofdagen. Je hebt bovendien ook een 40-urenweek waarbij je aan de slag gaat vanaf 7.30 uur tot 16 uur en af en toe eens tot 17 uur.

Zie jij je passen in dit internationaal bedrijf? Solliciteer dan online of contacteer Kristien Vansteenkiste van Hays Response op het nummer 03/202.79.70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Kristien Vansteenkiste
03 202 79 70
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.