Terug naar zoekresultaten

SALES SUPPORT IN HOOGSTRATEN

* Veelvuldig klantencontact
* Vlotte kennis van het Frans
* Regio: Hoogstraten

Via Hays Response Antwerpen | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Deze organisatie heeft maar liefst 130 werknemers in tewerkstelling waarbij 1 van haar missies is om steeds op een respectvolle manier om te gaan met haar werknemers. Op die manier ontstaat er een verbondenheid tussen hen waardoor er een aangename sfeer hangt op de werkvloer. Samen met deze mensgerichte onderneming is Hays Response op zoek naar een Sales Support die deel wil uitmaken van dit hechte team.

SALES SUPPORT IN HOOGSTRATEN

Functieomschrijving

Als Sales Support bestaat jouw taak erin om uit te zoeken of een levering niet is toegekomen door het transport of door een productieprobleem wanneer klanten dit melden. Daarna mag je dit melden aan de supply chain manager, zodat dit probleem opgelost geraakt en op deze manier heb jij de touwtjes in handen om de klanten opnieuw tevreden te stellen. Bovendien mag jij enerzijds bestelorders ingeven en anderzijds mag jij klanten steeds op de hoogte stellen van het bestelproces. Hierbij ga je dan zeker veel contact hebben met alle interne afdelingen, dus je kan zeker jouw communicatieve vaardigheden naar boven laten komen. Ten slotte mag jij je ook bezighouden met de facturatie en klachtenbehandeling, dus als Sales support sta je niet enkel in voor de administratie, maar mag jij ook echt in contact staan met de klanten.Profiel

Wat zoeken wij in een Sales Support? Dit bedrijf, dat zich maximaal inzet voor de klanten, is samen met ons op zoek naar iemand die reeds enkele jaren ervaring heeft in Sales Support. Daarbovenop moet je een vlotte kennis hebben van het Frans en is het ook wel aangewezen dat je stressbestendig bent. Sales Support is namelijk een drukke en afwisselende job waarbij je zeker met klachten moet kunnen omgaan. Aangezien je verantwoordelijk bent voor heel wat administratie, is het ook wel belangrijk dat nauwkeurigheid echt iets is wat jou typeert.

Aanbod

Deze organisatie, die zich elke dag opnieuw wil bewijzen, biedt jou een brutoloon aan dat kan gaan tot 2500 euro bruto met daarbovenop ook nog maaltijdcheques. Naast de 20 verplichte verlofdagen biedt deze fulltime job jou ook nog eens 12 ADV-dagen. Ten slotte kan je in deze onderneming rekenen op een sfeervol team dat regelmatig personeelsfeesten organiseert en voor een nieuwjaarsreceptie zorgt.

Interesse om in dit groeiend bedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan zeker online of bel Hays Response en vraag naar Charis Keersmaekers op het nummer 03/202.79.70.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.