Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 132

Volgende

SALES SUPPORT BIJ EEN GEKENDE SPELER IN DE RETAIL

* Probleemoplossend en gedetailleerd
* Zeer goede kennis Engels en Frans
* Project van 7 maanden

Via Hays Response

Staat 12 dagen op Jobat.beOnze klant is een gekende speler, actief in de retail. Het bedrijf is gelegen in het centrum van Antwerpen met hoofdkantoor in Amsterdam. In de opleidingsperiode ga je enkele weken werken vanuit Amsterdam en krijg je hier uiteraard een reisvergoeding of accommodatie voor. Je zal instaan voor de opvolging van de orders over de Benelux.

SALES SUPPORT BIJ EEN GEKENDE SPELER IN DE RETAIL

Functieomschrijving

In deze job zal je het hoofdcontactpunt zijn voor de retailers en zorg je dat deze de nodige aandacht krijgen. Ook sta je in voor het opnemen van de bestellingen en volg je op tot dat alles klaar staat voor verzending. Verder verwerk je ook de retourzendingen en neem je de nodige acties. De klant is koning dus je zorgt dat deze uiterst tevreden is. Elke dag zal er wel anders uitzien omdat je heel polyvalent werkt over verschillende diensten zoals verkoop, logistiek, financiën, voorraadbeheer en externe leveranciers. Ook als je merkt dat er iets verbeterd kan worden, mag je dit steeds melden omdat er altijd ruimte voor verbetering is.


Profiel


Onze klant is op zoek naar iemand met een eerste ervaring binnen Customer Service of iemand die affiniteit heeft met supply chain. Jij spreekt zeer goed Nederlands, Frans en Engels. Jij hebt oog voor detail en kan goed prioriteiten stellen zonder dat je het grotere geheel uit het oog verliest. Tegelijk ben je ook klantgericht, rationeel en proactief. Je bent iemand die denkt in oplossingen en iemand die zichzelf steeds kan motiveren.

Aanbod

Onze klant biedt jou een tewerkstelling aan in het centrum van Antwerpen voor een periode van 7 maanden. Je komt terecht in een heel hechte groep met een goede groepssfeer. Verder biedt de klant jou een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen en 6 ADV-dagen.

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job met verantwoordelijkheid? Reageer dan snel via de sollicitatieknop t.a.v. Julie Raymaekers of bel naar 03/202.79.62. Is deze job toch niet echt wat je zoekt, aarzel dan zeker niet om jouw cv op te laden of check zeker onze website voor andere vacatures.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Distributie en Retail
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.