Terug naar zoekresultaten

Sales representative horeca

Via Talentus Leuven

Nog 4 dagen om te solliciteren

Sales representative horeca

Functieomschrijving

Je zoekt en realiseert nieuwe horeca verkooppunten in de Belgische horeca via het netwerk van de toegewezen drankenhandelaars. Je beheert nieuwe en bestaande klantendossiers (overeenkomsten, prestaties, publiciteit, debietapparatuur enz.) in nauwe samenwerking met de ondersteunende diensten van de Brouwerij.

Profiel

Je hebt een opleiding niveau graduaat/bachelor met succes afgerond en kan dit combineren met een eerste relevante professionele ervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Ervaring binnen de sector is een belangrijk pluspunt. Je gaat proactief en gestructureerd te werk en durft initiatief te nemen. Je bent resultaatgericht en doet het nodige om de vooropgestelde resultaten te bereiken.

Je koppelt commerciële flair aan administratieve rigueur. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, woont in de regio en bent er actief in het sociale leven.

Aanbod

Een boeiende en gevarieerde hands-on job met ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief, binnen een uniek Belgische bedrijf met een sterk familiaal karakter waar ondernemerschap, innovatie en persoonlijke ontplooiing centraal staan

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Toonzaalverkoop' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.