Terug naar zoekresultaten

SALES REPRESENTATIVE - GROENE ENERGIE

* Externe sales
* Windmolens en groene energie
* Nationale functie, NL/FR

Via Aspiravi

Staat 10 dagen op Jobat.be

Voor onze klant Aspiravi zijn wij vanuit Hays Sales Brussel momenteel op zoek naar een Sales Representative. Deze klant is al meer dan 15 jaar een sterke ecologische en innovatieve speler op de energiemarkt. Aspiravi is marktleider in windmolens en hernieuwbare energie. Door de jaarlijks stijgende omzet kent het bedrijf een sterke groei en gaan wij op zoek naar een extra aanwinst voor het team!

SALES REPRESENTATIVE - GROENE ENERGIE

Functieomschrijving

Als Sales Representatieve Groene Energie ben je bij Aspiravi verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenportfolio. Hiervoor bezoek je potentiële klanten en probeer je hen te overtuigen om een contract met Aspiravi aan te gaan. Je krijgt alle adressen hiervoor aangeleverd (je moet de klanten niet zelf vinden). Deze klanten zijn nationaal verspreid en zijn voornamelijk eigenaars van gronden zowel binnen de industrie als de landbouw. Je spreekt grondeigenaars aan met als doel de windmolens op hun terrein te mogen plaatsen. Je moet dan overeenkomsten afsluiten met grondeigenaren voor de plaatsing van windturbines. Dit betreft contracten van lange termijn, waardoor een sterke opvolging noodzakelijk is om hen te overtuigen om een juridische overeenkomst met Aspiravi af te sluiten. Je brengt dan ook het meeste van jouw tijd door op locatie bij de klant, waarvoor je jouw eigen agenda kan beheren. Eénmaal per week werk je samen met jouw team op het kantoor in Harelbeke. Je rapporteert regelmatig over jouw vooruitgang en KPI's aan jouw manager.

Profiel

De ideale kandidaat heeft reeds een eerste relevante ervaring binnen sales op zak. Aangezien het om een complexe dienst gaat, ben je liefst in het bezit van een bachelor of ben je gelijkwaardig door ervaring. Voor deze nationale functie (Vlaanderen en Wallonië) is een vlotte kennis van het Nederlands en Frans vereist. Je bent bereid je éénmaal per week naar Harelbeke te verplaatsen. Je bent iemand met goede interpersoonlijke vaardigheden die makkelijk een vertrouwensband met zijn klanten kan opbouwen. Je bent een doorzetter, straalt maturiteit uit en bent een sterke onderhandelaar met goede overtuigingsskills. Je gaat autonoom en resultaatgericht te werk.

Aanbod

Aspiravi biedt jou een uitdagende job in een innovatieve en ecologisch verantwoorde omgeving. Je kan rekenen op een vast en variabel salaris, aangevuld met het hele pakket aan extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, smartphone, laptop, maaltijdcheques, verzekeringen,…).

Interesse in deze job? Solliciteer dan nu online of contacteer Fanny Cools van Hays Sales Brussel via 02 541 16 50.

Brussel,West-Vlaanderen,Limburg,Antwerpen,Namen,Waals-Brabant,Oost-Vlaanderen,Luik,Vlaams-Brabant,Luxemburg,Henegouwen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Brussel, West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Namen, Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen, Luik, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Henegouwen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.