Terug naar zoekresultaten

SALES OFFICER / PLANNER!

Via Manpower


Voor onze welgekende en gerenomeerde klant binnen de industriële sector in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een SALES OFFICER / PLANNER!

SALES OFFICER / PLANNER!

Functieomschrijving


U bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten en de algemene ondersteuning van de Sales Manager. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten in de begeleiding van het order (commercieel, logistiek en kwaliteit/technische aspecten). Hierbij behoudt je nauwe contacten tussen de eigen afdeling en de andere interne afdelingen, teneinde te voorzien in een optimale planning, optimaal stockbeheer en de Supply chain van onze klanten maximaal te garanderen.
In je Salesrol sta je in voor de organisatie van het beheren van verkoopdossiers, o.a. uitschrijven van offertes, ontvangen van orders, administratieve afhandeling orders, opvolgen van betalingen,...
Op transport niveau is het je verantwoordelijkheid om de dagelijkse transporten te plannen en te coördineren. Dit betekent het geven van opdrachten aan externe chauffeurs in functie van de gemaakte planning. Ook sta je in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten en verzekeren van de transportadministratie.

Profiel


Bij voorkeur ben je in het bezit van een Bachelordiploma. Ervaring met transport- en productieplanning of in een procesindustrie is een grote troef. Je bent vlot drietalig: een zeer goede kennis Nederlands / Frans / Engels. Een goede kennis van het Duits is een extra troef.
Je bent een leergierige teamplayer met analytische en communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis motivatie en ambitie.
Je kunt zeer vlot overweg met Excel en indien je reeds overweg kan met SAP is dit ook een extra troef, maar dit is geen must.
Je bent flexibel en stressbestendig.

Aanbod


Het bedrijf biedt jou een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinationaal bedrijf met OPTIE VAST.Daarnaast kan je rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijke loon. Interesse?

Stuur ons zo snel mogelijk je persoonlijke cv + motivatie door via office.aalst@manpower.beDeze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Manpower

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Dendermonde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.