Terug naar zoekresultaten Vorige

30 van 64

Volgende
FEIN

Sales Manager

Sales Manager

FEIN | Grimbergen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

FEIN werd in 1867 nabij Stuttgart in Duitsland opgericht en specialiseerde zich in de vervaardiging van mechanische apparaten. In 1895 ontwikkelde de firma de allereerste elektrische handboormachine. Met deze uitvinding legde men de basis voor de industriële groep FEIN, die daar nog altijd hoogwaardig elektrisch gereedschap ontwikkelt en produceert, zeer gewaardeerd bij de industrie, de bouw, de automotive en de gespecialiseerde vakman.  

 

FEIN heeft door zijn ambitieuze aanpak het productgamma permanent verbeterd en uitgebreid.  Daarvan getuigen de meer dan 500 patenten die over de jaren heen verworven werden en de meer dan 800 medewerkers wereldwijd, de dochtermaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen

Sales Manager

Functieomschrijving

In deze nieuwe functie staat u in voor het dagelijkse commerciële beheer, het aansturen van een vierkoppig verkoopteam en met de hulp van de klantendienst het uitbouwen van de key accounts portefeuille.

 

Vanuit uw eerdere succesvolle ervaring en voeling met de markt, vormt u samen met de Zaakvoerder uw visie over de  verkoopstrategie, de marktpositie en het marketingbeleid in België.  U vertaalt dit naar duidelijk gedefinieerde doelstellingen en concrete actieplannen naar de professionele groothandelaars en eindverbruikers toe. U focust op nieuwe kansen in de markt en u draagt P/L verantwoordelijkheid. 

Als enthousiaste people manager bent u in staat om steeds opnieuw het beste uit uw sales team te halen. U stimuleert hen om de sales objectieven te behalen en hen professioneel verder te laten ontwikkelen. U zorgt er voor dat commerciële acties en activiteiten tijdig in de markt gezet worden en dat gemaakte afspraken met de klanten kwalitatief opgevolgd worden. U moedigt hen aan om nieuwe opportuniteiten in de markt te detecteren.

Samen met uw sales team bouwt u op Key Account Management niveau verder het distributienetwerk uit om de commerciële doelstellingen te behalen. Uw contacten situeren zich op directieniveau en u bewerkstelligt vertrouwensvolle lange termijn relaties met hen. 

U rapporteert aan de Zaakvoerder.   

Profiel

o    U kijkt terug op een stabiel professioneel parcours waarbij u reeds een succesvolle commerciële leidinggevende rol vervuld heeft. 
o    U kan terugblikken op tastbare successen in het professionaliseren en het optimaliseren van sales organisaties. Hierbij weet u een duidelijke onderbouwde richting uit te stippelen en zet u samen met uw team plannen in concrete acties om. 
o    Leidinggevende kwaliteiten waarbij u het beste in mensen  bovenhaalt zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.
o    U bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma. 
o    Affiniteit in de technische wereld, in gereedschappen vormt een plus. 
o    Sterke commerciële feeling en flair en u onderhandelt vlot op hoog niveau. De groothandelswereld heeft geen geheimen voor u. 
o    U bent dynamisch en u hebt zowel een analytische als creatieve geest.
o    U communiceert vlot in beide landstalen zowel mondeling als schriftelijk. U heeft een goede kennis van het Engels of het Duits. 
o    Verder bent u assertief, goed georganiseerd, cijfermatig, toont u een hoge betrokkenheid, bent u resultaatsgericht en heeft u een open persoonlijkheid.  

Aanbod

Bij FEIN komt u terecht in een stabiel traditioneel bedrijf dat zich kenmerkt door een open cultuur. FEIN wordt door haar kwalitatieve producten gewaardeerd in de bouw en industriesector. Er wacht u een mooie uitdaging in een bedrijf waar product innovatie voorop staat. Een aantrekkelijk salaris met bedrijfswagen en extralegale voordelen vervolledigt het pakket.
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels, Duits

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.