Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 30

Volgende
Michael Page Belgium

Sales Manager - West Vlaanderen - Bouw

Een toonaangevend bedrijf dat om en bij de 50 Miljoen euro omzet realiseert dat op zoek is naar een Sales Manager om het team verder te versterken.

Via Michael Page Belgium

Nog 4 dagen om te solliciteren

Onze cliënt, een toonaangevend bedrijf actief binnen de elektromechanische Machinebouw is op zoek naar een Sales Manager vanwege een interne verschuiving in de structuur. Het bedrijf heeft een totale omzet van 50 miljoen euro waar uw divisie zal verantwoordelijk zijn voor 50 % van deze omzet. Het bedrijf maakt deel uit van een grote internationale groep. Zij hebben een lokale verankering in West-Vlaanderen waar zij vandaag een gekende speler zijn in hun markt.

Sales Manager - West Vlaanderen - Bouw

Functieomschrijving

- Je neemt vandaag de leiding over de divisie "Nieuwe installaties" dat vandaag een team van 8 personen bedraagt. Je coacht hen waar nodig en helpt hen in het sturen en behalen van de vooropgestelde individuele doelstellingen. Je waakt hierbij over de kwaliteit en opvolging van de lopende offertes.

- Je denkt na over de structuur en strategie van de organisatie en bouwt hierbij een netwerk uit van lange termijn-relaties waardoor je een expert wordt binnen de markt.

- Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarlijks budget en rapporteert cijfers tijdig en correct. Je staat hierbij in nauw contact met CFO, CEO en HR

Profiel

- Masterdiploma en 10 jaar ervaring in een technisch commerciële functie

- U heeft ervaring in bouwsector in het algemeen en bij voorkeur in prescriptie. U beschikt over een netwerk van aannemers, architecten en wat u tegelijk ook credibiliteit gaat geven binnen het team.

- U heeft ervaring met het managen van een team. U bent een sterke People-manager die ervaring heeft met het coachen van ervaren teamleden als ook nieuwkomers aansturen en begeleiden.

- Je bent in staat om een visie te ontwikkelen en strategisch na te denken over het verdere verloop van uw divisie.

- U bent accuraat met cijfers en respecteert de deadline

- U bent bereid om in beperkte mate te reizen binnen Europa.

- U kan zich vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels

Aanbod

Het bedrijf biedt u een strategische functie binnen een sterke KMO met internationale roots. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan de CEO wat maakt dat u het bedrijf mee sturing gaat geven. U zal hierbij marktconform vergoed worden

West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.