Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 27

Volgende

Sales Manager Commodity Goederen

Manpower | Kortrijk | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Area Sales Manager Commodity België
onder een vast bediendecontract
Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Voor onze klant, een grote internationale naam binnen de productie van laminaatvloeren en houttoepassingen, zoek ik een Area Sales Manager met relevante ervaring in commodity goederen.

Heb je een sterk analytisch inzicht? Technische affiniteit? Creatief en oplossingsgericht ingesteld? Gedreven en ervaring in sales B2B? Lees dan zeker verder, deze job is misschien iets voor jou!

Sales Manager Commodity Goederen

Functieomschrijving


Als Area sales manager word je verantwoordelijk voor de verkoop van spaanplaten binnen België aan industriële bedrijven. Jouw klanten kunnen actief zijn in de bouw-, meubel- of verpakkingsindustrie.

Samen met de Sales director ontwikkel je een commercieel plan van aanpak.
Over heel België ga je op bezoek bij bestaande klanten en tracht je de verkoopstrategie te vertalen. Je negotieert op hoog niveau en zorgt voor een rendabele business. Je hebt voornamelijk contact met de CEO of Engineer manager aangezien de onderhandelingen vaak over zeer grote bedragen gaan.

Naast het onderhouden van bestaande relaties, zoek je ook actief naar nieuwe opportuniteiten. Je volgt de markt en de concurrentie op de voet en speelt proactief in op tendensen. Je luistert naar de klant en geeft input aan de R&D afdeling.

Verder streef je, in samenwerking met de Customer Service Afdeling, naar een kwalitatief verkoopproces.

Profiel


Je beschikt over een master diploma en een eerste relevante ervaring binnen Sales B2B. Ervaring met massagoederen, commodity producten en cyclisch verkopen is een mooie troef. Je bent bovendien een echte verkoper, iemand die op hoog niveau kan onderhandelen en voet aan stuk durft houden. Negotiëren met grote bedragen voelt bijgevolg zeer vertrouwd aan. In communicatie met de klant kun je vlot terugvallen op je kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Daarnaast ben je analytisch aangelegd, kun je strategisch nadenken en kun je overweg met complexiteit. Je neemt eveneens graag initiatief en je hebt een echte 'can do' mentaliteit.

Aanbod


Aanbod
We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met veel autonomie, verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Je wordt verwelkomt in een warm en sterk groeiend bedrijf. Je mag je verwachten aan een job waar je saleservaring, analytisch denkvermogen en business creativiteit optimaal tot hun recht komen.
Dit alles wordt aangevuld met een sterk competitieve verloning, een bedrijfswagen, gsm, laptop en andere extra legale voordelen


Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailt naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Discretie verzekerd!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656588

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.