Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 9

Volgende
Velde

Sales Manager Benelux

Velde | Nijvel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Roto Frank is een internationaal familiebedrijf met ruim 5000 medewerkers dat al meer dan 80 jaar toonaangevend is! Bij Roto werken mensen die er volledig voor gaan en zich voor de volle 100% inzetten; oftewel doorzetters en aanpakkers!

Roto Frank wil de meerwaarde van ramen en deuren voor mensen vergroten. Daarom ontwikkelt zij oplossingen die veiligheid, energiebeheer en comfort in huis intelligent met elkaar verbinden. Met als uiteindelijk doel: het woon- en leefcomfort van mensen vergroten met haar producten en diensten! Door de jaren heen heeft Roto Frank zich ontwikkeld van een eenmanszaak tot een internationale onderneming.

INTERNATIONAAL ACTIEF EN TOCH DICHTBIJ

Vanuit verschillende kantoren en een drietal productielocaties wordt heel Europa bediend. Roto Frank staat dicht bij de klant. Klanten zijn onder andere dakdekkers, middelgrote tot grote bouwbedrijven/aannemers, kleinere timmerbedrijven en de prefab bouwers. Centraal staan de behoefte en drijfveren van de klant, in combinatie met respect en erkenning!

Roto Frank beschikt over uitstekende productiefaciliteiten. Dit heeft zelfs geresulteerd in een award voor de beste fabriek van Duitsland! Dit draagt bij aan de stevige marktpositie, een positie die ze ook in de Benelux willen uitbouwen. Alle seinen staan op groen! Aan jou de taak om de markt wakker te schudden en mee te bouwen aan de ambitie van Roto Frank!

Sales Manager Benelux

Functieomschrijving

Wat is jouw opdracht?
Roto Frank draagt bij aan het leefcomfort van mensen. De innovatieve dakramen zorgen voor licht en frisse lucht in iedere (woon)ruimte. Roto Frank is actief in heel Europa.

De groeipotentie in de Benelux is enorm. Om stabiel te groeien is een sterk team nodig. Het aantrekken van het juiste talent is daarom een vereiste! En hier kom jij om de hoek kijken! Want zonder jou kan Roto Frank zijn ambities niet verwezenlijken. Jij wordt een cruciaal onderdeel van dit sterke fundament.

Als Sales Manager Benelux heb je de vrijheid om te ondernemen. De markt nu wordt gedomineerd door een aantal stevige spelers en je bent als Roto Frank de challenger. Naast het aansturen van het team ben je ook zelf actief in de markt. Focus je op zowel renovatie als nieuwbouw. Het doel is simpel, de weg ernaartoe uitdagend.

Waar sta je dan na 1 jaar? Het is je gelukt om samen met het team marktaandeel te veroveren en klanten voor Roto Frank te winnen. Daarnaast ben je erin geslaagd om nieuwe producten te lanceren. Toeval? Nee! Het team kan op jou bouwen evenals de klanten. Jij bent betrokken, geeft invulling aan ieders behoefte en krijgt deals gegund. Daarmee vervul je jouw ambities en die van Roto Frank!

Hoe ga je dat aanpakken?
Word jij getriggerd door de rol van challenger? Wil jij carrière maken bij een internationale speler? Word je warm van een duidelijke groeiambitie, korte lijnen, uitmuntende support en innovatieve producten? En ambieer je een ondernemende positie met ruimte voor initiatief, creativiteit en groei. Lees dan snel verder want dit is jouw volgende stap!

Roto Frank heeft een duidelijke ambitie; topspeler zijn en een bijdrage leveren aan het wooncomfort van mensen met innovatieve dakvensters. Roto Frank is op zoek naar mensen met dezelfde drive. Om de groeipotentie in de Benelux te benutten is een succesvol team vereist. Jij wordt een cruciaal onderdeel van dit sterke fundament en bouwt dus mee aan de groei van Roto Frank. Samen met het team dicht bij de klanten staan is het strategische uitgangspunt.

Als mensgerichte Sales Manager Benelux coach JIJ het team. Écht begrijpen wat mensen drijft is dan ook één van jouw kwaliteiten. Dit inlevingsvermogen helpt je om te doorgronden wat het team én de markt nodig heeft. Voor de markt betekent dit dat je snel kansen ziet. En hiermee positieve impulsen geeft aan de organisatie. Voor het team ben je de rots in de branding op wie ze kunnen bouwen zodat zij kunnen excelleren. Je zorgt voor de drive, energie en het plezier! Lachende professionals zorgen voor de beste resultaten.

Met een gezonde dosis brutaliteit worden er deuren geopend. Het team focust zich met name op de aannemerij, dakdekkers en prefab bouwers. Empathie en toewijding zijn de belangrijkste sleutelwoorden. Verplaats jezelf in de klant en achterhaal de daadwerkelijke behoeften.

Het team:
Dit doe je niet alleen vanachter jouw desk, je bent zelf ook in de markt actief. De verhouding tussen management en sales is 70/30. In België (Vlaanderen én Wallonië) ben je vooral zelf actief bij de key accounts. Vanzelfsprekend geef je het goede voorbeeld. In Nederland zijn er twee accountmanagers actief. Het team wordt verder gecompleteerd door twee inside sales reps in Nijvel.

Het streven is om de klant succesvoller te laten ondernemen met de producten én diensten van Roto Frank. Waarbij er handig ingespeeld moet worden op de voordelen die je kunt bieden op gebied van klantgerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Het resultaat bestaat niet alleen uit mooie deals, maar vooral ook uit groeimogelijkheden voor de lange termijn met goede relaties.

Jouw team kan terugvallen op stevige ondersteuning; zowel technisch als commercieel (sales én marketing). Het kantoor staat in Nijvel en je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je hebt veelvuldig contact met jouw collega's in Europa. Rapporteren doe je aan Koen van Gulck, Managing Director Western Europe.

Profiel

Wat breng je hiervoor mee
 • Positief en energiek; natuurlijke leider met coachingsskills
 • Sociaal vaardig; verbindende factor met hoog empathisch vermogen
 • Business development drive; ambitie om een challenger te laten groeien
 • Zelfstartend, doel- en resultaatgericht, winnaarsmentaliteit, vasthoudend
 • In staat om een premium merk te vertegenwoordigen
 • Bachelor werk- en denkniveau, cijfermatig sterk onderlegd

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?
 • Alle ruimte voor groei, creativiteit, initiatief en ondernemerschap
 • Autonome job, grote mate van vrijheid met professionele support
 • Meebouwen aan de groei van een internationale onderneming met een duidelijke ambitie
 • Een strategie met focus op klantgerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie
 • Marktgericht, familiair, open cultuur én korte lijnen
 • Kwalitatief sterk merk met uitmuntende en snelle support zowel technisch als commercieel
 • Dynamische job met goede voorwaarden en doorgroeimogelijkheden (nationaal en internationaal)

Interesse?

Getriggerd? Solliciteer dan nu via www.velde.be!

Vragen? Neem contact op met Michael Hespe via (03) 235 45 50. Vanzelfsprekend kijk je ook op de website van Roto Frank.
Nijvel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales management
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Nijvel (standplaats)
 • Alle vacatures via Velde

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Nijvel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.