Terug naar zoekresultaten

1 van 38

Volgende
Sumitomo

SALES ENGINEER

Voor onze productieplant in Edegem

Bij Sumitomo

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de divisie Power Transmission and Control
(PTC) van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 100 jaar knowhow in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf (nabij Mu¨nchen) en Edegem (nabij Antwerpen) en dochterondernemingen
in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot-Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA-markt (Europa, Midden-Oosten, Indië en Afrika).

SALES ENGINEER

Functieomschrijving

Als Engineer binnen het team ondersteun je de externe sales en klanten van een bepaalde regio alsook onze filialen die wereldwijd verspreid zijn.
 
Je behandelt aanvragen voor tandwielkasten/aandrijvingen op technisch en op commercieel gebied. Je geeft ondersteuning aan de externe verkopers/filialen bij het selecteren van een kast.
 
Je verwerkt de technische informatie van een order/project en neemt de verantwoordelijkheid voor de nodige berekeningen en ontwerpen verschillend van het bestaand standaardproduct.?Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten van A tot Z, dat wil zeggen: vanaf ingave van de bestelling, tot en met een correcte en tijdige levering naar de klant toe.

Profiel

Ben jij in het bezit van een diploma bachelor of science/master of science of gelijkwaardig door ervaring? Ben je analytisch, communicatief en commercieel ingesteld? Heb je een goede basiskennis van Engels? Kennis van Duits en Frans is een pluspunt, maar geen vereiste.
 
Ben je een rasechte teamplayer? Hebben Autocad en/of Inventor weinig geheimen meer voor jou? Heb je daarenboven ook nog kennis van koppelingen, aandrijvingen en tandwielkasten is dat een mooi pluspunt, maar geen absolute vereiste!

Aanbod

Wij bieden een afwisselende job en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
(je loon wordt aangevuld met onder andere maaltijdcheques, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, …).
 
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.