Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 25

Volgende

Sales engineer (metaalsector) - regio Gent

441711116

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Sales engineer (metaalsector) - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent en actief in de metaalsector, is AGO Techncis op zoek naar een sales engineer. Onder meer volgende onderdelen maken deel uit van jouw takenpakket: - je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als collega's betreffende technische aangelegenheden; - je analyseert de vragen en noden van de klant en stelt oplossingen voor; - je maakt markt- en prijsstudies op, ontwikkelt verkooprapporten en -statistieken en biedt ondersteuning van de verkoopverantwoordelijke; - je verbetert de huidige procedures en systemen m.b.t. de verkoop en je ontwikkelt nieuwe procedures en systemen teneinde ondersteuning te bieden aan het internationale salesteam; - je verzamelt en structureert de verkoopinformatie van de organisatie in een centrale database; - je maakt productpresentaties en brochures; - je volgt de laatste trends in jouw gebied, analyseert deze en geeft advies aan de verkoopverantwoordelijke; - je voert marktanalyses uit om een goed inzicht te krijgen in zowel de huidige als toekomstige marktpositionering van het product; - je rapporteert aan de sales director.

Profiel

Onze witte raaf behaalde een technisch bachelordiploma of heeft reeds de gevraagde kennis door ervaring opgedaan. Je hebt reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
Naast een perfecte kennis van de Nederlandse taal, kan je ook vlot Engels en Frans. Wanneer je ook de Duitse en Spaanse taal beheerst, vormt dit een groot pluspunt!
Belangrijk is dat je sterke analytische skills hebt en gestructureerd te werk gaat. Je bent een teamplayer met een sterke persoonlijkheid.
Tot slot neem je zelf initiatief en werk je resultaatgericht.

Aanbod

Je komt in een dynamische en mooie werkomgeving terecht met familiale sferen. Naast een competitief salaris afhankelijk van ervaring, krijg je ook een tal van extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en dergelijke meer.
Na een positieve interimperiode ontvang je een vast contract van onbepaalde duur.

Meer info of interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.