Terug naar zoekresultaten

Sales Engineer Electro - Regio Deinze - Vast contract firmawagen!

459175310

AGO Jobs & HR | Deinze | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Sales Engineer Electro - Regio Deinze - Vast contract firmawagen!

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten regio Deinze is AGO technics op zoek naar een Sales Engineer. Hieronder kan je jouw takenpakket in detail terug vinden: - Je staat dagelijks in contact met onze klanten-relaties uit jouw regio en weet met hen een duurzame relatie uit te bouwen door professioneel advies en expertise. - Je bent verantwoordelijk voor het detecteren en opvolgen van projecten bij de electro-installateurs en electro-groothandel. Je begeleidt hen door het geven van technische ondersteuning en advies en je voert tevens de prijsonderhandeling. - Je rapporteert aan de sales manager en communiceert regelmatig met de productmanagers die samen met jou opportuniteiten in de markt detecteren. - Een commerciële binnendienst staat ter beschikking voor het uitwerken van offertes, de opvolging ervan en als technische specialist ter ondersteuning in het verkoopproces.

Profiel

- Je beschikt over een bachelor of master Elektromechanica of kan een goede technische kennis voorleggen.
- Je hebt een aantal jaren ervaring bij voorkeur in de verkoop van technische systemen.
- Je bent commercieel gedreven en in staat om zelfstandig jouw werk uit te voeren. Je bepaalt zelf je agenda en geeft input naar de commerciële binnendienst met betrekking tot opportuniteiten in de markt.
- Je bent een verkoper ?pur sang? met een gedreven mentaliteit die vertrouwen kan winnen bij een klant en die beschikt over de nodige maturiteit en verantwoordelijkheidszin. Daarnaast slaag je er in om op een succesvolle wijze onderhandelingen af te ronden door een win-win na te streven.

Aanbod

Onze klant bied je een verantwoordelijke functie in een jonge en innovatieve werkomgeving, waarin initiatiefname en ondernemerschap centraal staan. Je salaris is in overeenstemming met je achtergrond en ervaring. Een representatieve firmawagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques behoren alsook tot het verloningspakket. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.