Terug naar zoekresultaten

SALES ENGINEER - ANALYTICAL INSTRUMENTS/ CHROMATOGRAFIE

* Verkoop investeringsgoederen/ capital equipment
* Gefascineerd door analytische chemie
* Regio Vlaanderen

Via HAYS LIFE SCIENCES

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldspeler in de productie, verkoop, installatie en het onderhoud van hoogtechnologische analytische instrumenten. De meest uiteenlopende sectoren, zoals de voedingssector, de milieusector, de (petro-)chemische, farmaceutische en mijnbouwsector, en de wetenschappelijke, elektronica- en keramische wereld gebruiken de hoogwaardige oplossingen van dit bedrijf. Om het team en de sterke marktpositie in Vlaanderen verder te versterken, zoeken we een Sales Representative Gaschromatografie/ Massaspectrometrie.

SALES ENGINEER - ANALYTICAL INSTRUMENTS/ CHROMATOGRAFIE

Functieomschrijving

U prospecteert in Vlaanderen en volgt bestaande klanten op. Hiervoor brengt u het marktpotentieel in kaart en plant bezoeken in. Bij de klant analyseert u de processen, stelt een oplossing voor, en voert u productdemonstraties uit. U onderhandelt de prijs en sluit de verkoop. Tijdens het verkoopproces en erna coördineert u met de product specialist, en het installatie- en onderhoudsteam. U kwalificeert sales leads en deelt eveneens deel aan seminaries en vakbeurzen.


Profiel

Idealiter heeft u een bachelor- of masterdiploma in chemie of biologie en een sterke interesse in analytische chemie. U heeft een eerste succesvolle ervaring in een gelijkaardige rol (Sales Engineer, Application Engineer, Technisch-Commerciële functie, Verkoper Buitendienst). Hierbij verwierf u sterke onderhandelings- en verkoopvaardigheden. Als ondernemer bent u communicatief sterk, zowel in het Nederlands als het Engels.


Aanbod

U hebt de opportuniteit om uw schouders te zetten onder een project met zeer hoogwaardige oplossingen. Hiervoor zal u een uitgebreide opleiding genieten en expert worden in dit complexe domein. U wordt eveneens financieel beloond met een competitief salarispakket.

Interesse!? Neem dan zeker contact op met Filip Brouwers of stuur ons zo snel mogelijk uw cv via onderstaande knop (vóór 20 juli 2018).

Luik,Brussel,Luxemburg,West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen,Henegouwen,Antwerpen,Waals-Brabant,Namen,Limburg,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch commercieel / sales engineer
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Luik, Brussel, Luxemburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Antwerpen, Waals-Brabant, Namen, Limburg, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.