Terug naar zoekresultaten
Accent

Sales Director

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Op 27.04.2017 werd de lancering van de NOWJOBS app officieel een feit. Al heel wat werkgevers vonden in enkele seconden een medewerker en veel studenten en flexi-jobbers verdienden een centje bij dankzij de app.
Nu één jaar verder zijn we best wel trots op de mooie behaalde resultaten. Maar we willen meer!
Het is dus tijd om ons territorium uit te breiden. Want the sky is the limit. NOWJOBS is dan ook op zoek naar een ervaren Key Accountmanager om NOWJOBS te laten groeien in Limburg en Vlaams-Brabant.

Een beetje context
In Vlaanderen is de NOWJOBS app reeds een groot succes. Er registreerden zich het voorbije jaar maar liefst 4.600 bedrijven en méér 100.000 bijverdieners. Op dit moment veroveren we Brussel en Wallonië dus bestaan we ook ?en francais?.
NOWJOBS is dus op zoek naar een Key Accountmanager die houdt van een uitdaging ambities nastreeft zelfstandig kan werken initiatief ademt enthousiasme uitstraalt en zich heel flexibel kan opstellen.
Last but not least? NOWJOBS is op zoek naar iemand die net zoals ons ernaar streeft om van ieder verhaal een succesverhaal te maken.

Sales Director

Functieomschrijving

Daarom zijn we op zoek naar een Sales Director: ? Je draagt de verantwoordelijkheid voor de sales en margevan NOWJOBS in België. ? Je hoofdtaak bestaat uit het realiseren van groei en retentie van onze klanten met jouw team. ? Je houdt van het coachen managen en leiden van je 4 medewerkers en rekruteert er nog 3 bij. ? Je begeleidt de Accountmanagers (buitendienst) en Sales Consultants (binnendienst) in de sales. Dit houdt o.a. in: prospectie onderhandelingen commerciële analyse en strategie evaluaties bij klanten etc. Jij bent voor hen de toegevoegde waarde op baan en in cases ? ?Only digital? is ons motto. Vanuit de binnendienst zoek je de beste manieren om klanten zonder een face to face bezoek met NOWJOBS te laten werken. De ?kleinere? klanten onboarden we sowieso via telefoon. ? Je volgt de markt op de voet (Business Intelligence) en wendt alle nieuwe tools aan om snel te kunnen schakelen. Je bent de referentie voor jouw teams als HR business partner: netwerken strategische beslissingen op basis van de marktcijfers: jij weet wat te doen! ? Je denkt mee in de processen van het team en optimaliseert deze hand in hand met onze IT?ers. ? Je rapporteert aan Eline David

Profiel

Wie ben jij?

? Je hebt minimum 5 jaar relevante werkervaring binnen sales (buitendienst)
? Je bent 2-talig FR/NL en kan een verkoopgesprek in beide talen tot een succes brengen.
? Je bent een uitgesproken ondernemer neemt graag initiatief en kan mooie voorbeelden in people management voorleggen.
? Je haalt voldoening uit het performing zijn van jezelf en je team.
? Je beschikt over een commerciële flair die je feilloos combineert met een professionele uitstraling.
? Je houdt van een directe no-nonsense communicatiestijl en kan anderen inspireren door jouw positivisme.
? Je houdt van een stevige uitdaging kan zelfstandig werken en laat je niet door een tegenslag uit het lood slaan
? Je houdt ervan om kleine dingen mee groot te maken en je grote doel is om een sterk merk te maken van NOWJOBS in België.
? Uiteraard is ook een uitstekende kennis van het product een vereiste jij kent het product van voor naar achter en van achter naar voor. NOWJOBS is een mobiele applicatie wat wil zeggen dat mobile minded zijn een echte must is.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Ons kantoor ligt in in de prachtige hoofdstad van Oost-Vlaanderen Gent. Inderdaad je leest het goed: we zijn ambitieus. Omdat wij een start-up zijn bieden we heel wat flexibiliteit en dit onder verschillende vormen. Ook zijn er voor jou heel wat doorgroeimogelijkheden. Het verloningspakket hangt af van jouw profiel. En niet onbelangrijk je werkt mee aan het nieuwe prestige project binnen House of HR dat we graag nog verder willen uitrollen in Europa.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.