Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 10

Volgende
ASAP TalentXperts Limburg

Sales developer duurzame energieprojecten

ASAP TalentXperts Limburg | Nederlands Limburg en Nederlands Brabant | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Enovos Green Power heeft een droom: Een groenere toekomst die start bij jouw sales talent! De deuren die jij – dankzij jouw commerciële flair opent leiden rechtstreeks naar duurzame energieprojecten, die bijdragen aan de 20-20-20 doelstellingen! Word jij onze eerste hunter in regio Brabant/Limburg (Nederland)?

Met hun missie: ‘Green for Growth’ en ‘Growth for Green’  is Enovos Green power sterk gepassioneerd door de ontwikkeling, financiering en het beheer van duurzame energieprojecten en profileren ze zich als partner in wind- en zonne energie. Goed nieuws! Daar kan jij deel van uitmaken!

Sales developer duurzame energieprojecten

Functieomschrijving

Als business ontwikkelaar ga je volledig voor je doel! Jij vindt immers je drive in het leggen van nieuwe contacten door prospectieactiviteiten (telefonisch, on the road, netwerking, …)te ondernemen en jouw levensmotto is ‘the sky is the limit’.  Het verkopen van duurzame energieprojecten vergt bovendien ook de kunst om vertrouwen op te bouwen bij B2B klanten.  Jouw doelstelling is immers het vastleggen van lange termijn contracten (10 tot 20 jaar) met een recht van opstal voor energie-oplossingen.  Je richt je dan ook op grote bedrijven en industrieterreinen die een dakoppervlak van 3000m² of een grondoppervlak van 5000m² ter beschikking hebben.  Als echte hunter, wil je zelf op zoek gaan naar interessante locaties en partnerships afsluiten.  Daarom hou je ervan dat de administratieve afhandeling en projectopvolging door je collega’s van de back office worden gedaan, zodat je meteen je volgende deal kan gaan verzilveren!
 

Profiel

Het salesvirus zit in jouw bloed! Dankzij jouw commerciële flair, passie voor duurzame energie (en de technologie erachter) en gedrevenheid weet je bij elke klant vertrouwen op te bouwen en hen te overtuigen om in deze mooie projecten in te stappen.  Na een eerste sales ervaring, wil je graag zelfstandig en autonoom werken en weet je jezelf te organiseren.  Tweewekelijks koppel je met de nodige fierheid terug welke deals je hebt kunnen closen en welke projecten er in de salesfunnel zitten.  Dankzij jouw flexibele instelling weet je jezelf soepel aan te passen aan klanten, regio, afstanden, enzovoort.
 

Aanbod

In de eerste plaats werk je mee aan duurzame energieprojecten die de toekomst van onze maatschappij gaan veranderen.  Daarnaast krijg je dé kans om jouw salescapaciteiten ten volle te benutten en uitdagende deals binnen te halen.  Je werkt in een ambitieus bedrijf met een familiale sfeer, waar collegialiteit centraal staat.  Vanuit jouw positie timmer je mee aan de verdere groei van Enovos Green power en van jouw persoonlijke ontwikkeling.  Uiteraard wordt jouw inzet en enthousiasme beloond door een mooi vast salaris aangevuld met wagen, tankkaart, laptop, GSM en het werken vanuit een home office.   
 
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.