Terug naar zoekresultaten

1 van 135

Volgende
Aanwervingshuis

Sales Assistent bij Omni-Term

(ref. 1623)

Aanwervingshuis | Izegem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

De firma Omni-Term (www.omniterm.be) is een groothandel gespecialiseerd in verwarming, ventilatie en alternatieve energie met een grote diversiteit van producten en met een afdeling in Izegem en Zedelgem. Tevens garanderen zij een energiezuinige totaaloplossing voor zowel huishoudelijke als industriële projecten. Met hun collegiaal team leveren zij technisch advies die steeds op maat van de klant wordt uitgewerkt. Omni-Term groeit en gaat daarom op zoek naar een m/v:

Sales Assistent bij Omni-Term

Functieomschrijving

Je ondersteunt de Sales Manager en organiseert evenementen, opleidingen voor klanten en bedrijfsbezoeken. Je volgt promo’s, acties, en klantenfi ches op. Je verzorgt de agenda en plant vergaderingen in. Je denkt en werkt mee aan de marketing strategie en de marktimplementatie van nieuwe producten. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de leveranciers als de vertegenwoordigers. Je vertaalt technische info naar een vlotte omschrijving en zet de social media op punt.

Profiel

Je bent een ondernemend persoon die van aanpakken weet. Iemand met pit die goed kan plannen en organiseren. Je bent administratief en commercieel sterk. Je kan een goed overzicht bewaren en bezit een creatieve geest. Kennis van HVAC is een pluspunt.

Aanbod

Bij Omni-Term kom je terecht in een toekomstgerichte omgeving. Je wordt on-the-job opgeleid en bijgestaan door dynamische collega’s. Boeiende, aangename opleidingen met de meest recente en innovatieve technieken komen geregeld op je pad. Een goede verloning & extralegale voordelen horen hier uiteraard ook bij.

Interesse?

Interesse? Reageer dan snel! joke@aanwervingshuis.be www.aanwervingshuis.be/vacatures/calculator | T 056 225 880
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.