Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 16

Volgende
Daeninck nv

Sales Advisor

Via Daeninck nv

Staat 20 dagen op Jobat.be

BMW Peter Daeninck is een snel groeiende organisatie met concessies in Sint-Martens-Latem en Oudenaarde.

De concessie in Oudenaarde is op enkele jaren tijd een gevestigde waarde geworden in de streek. Dit dankzij een enthousiaste groep medewerkers. In Oudenaarde bevindt zich ook de carrosserie afdeling van beide concessies.

Om de verdere groei en structuur van de concessie in Oudenaarde te versterken zijn we momenteel op zoek naar een sales advisor.

 

Sales Advisor

Functieomschrijving

 • Jij wordt het vertrouwde aanspreekpunt voor de particuliere en professionele bezoekers van onze showroom in Oudenaarde. Je maakt hen, samen met je collega-verkoper, wegwijs in ons ruime aanbod Premium Selection tweedehandswagens. Je introduceert hen in de befaamde BMW-filosofie en begeleidt hen in hun zoektocht naar het juiste model.
 • De taak van onze autoverkoper beperkt zich daarbij echter niet tot het rondleiden van klanten in onze showroom. Integendeel, je informeert de potentiële klant ook over alle mogelijkheden inzake financiering, leasing en renting enerzijds en de opportuniteiten inzake verzekering anderzijds.
 • Je blijft steeds het eerste contactpunt van de klant en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en mogelijke problemen te counteren.

Profiel

 • Een auto verkopen vereist de dag van vandaag meer dan louter feitelijke kennis over modellen, kleuren en opties. Onze autoverkoper heeft ook kaas gegeten van de bijbehorende financiële aspecten, de fiscale wetgeving en de verzekeringstechnische elementen.
 • Je hebt een diploma op bachelorniveau op zak, bent gepassioneerd door wagens en hebt een ruime algemene kennis van de autosector.
 • Je draagt klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel, bent erg communicatief en diplomatisch en gaat proactief te werk. Verder weet je je perfect in te leven in de verkoopstijl die past bij een premiummerk.

Aanbod

 • Wij bieden jou een zeer boeiende en gevarieerde challenge in een uitdagende werkomgeving. Wij voorzien een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals een mooie bedrijfswagen.

 

 -INDNS

 

Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Toonzaalverkoop' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.