Terug naar zoekresultaten
Accent

Sales Advisor 20u Lanaken

Via Accent

Nog 6 dagen om te solliciteren

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

Sales Advisor 20u Lanaken

Functieomschrijving

Als SALES ADVISOR zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een expert in je vak. Je volgt de modetrends en laat je inspireren door de collecties. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je minder ervaren collega?s met hun werkpunten geeft complimenten maar je staat ook open om deze te ontvangen. Je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer kortom je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om elke dag alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je bent mee verantwoordelijk voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel.

Profiel

Je bent iemand die matcht met de kerncompetenties van onze klant
? Klantgericht: Je zet van nature de klant steeds centraal en streeft naar een optimale klantenbeleving.
? Doen: Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten meteen aan met een enthousiasme dat anderen inspireert.
? Kritisch zijn: Je stelt dingen altijd in vraag met een kritische en open blik. Je zoekt graag naar opportuniteiten en stelt nieuwe ideeën voor om de klantenervaringen steeds te verbeteren.
? Continue ontwikkelen: Je kent je sterktes en zwaktes doordat je iemand bent die open staat voor feedback en hier ook iets mee doet. Je houdt ervan om jezelf te onplooien op persoonlijk en vaktechnisch vlak en je helpt ook graag anderen om te groeien.
Je matcht met de waarden doordat je iemand bent die positief in het leven staat en die getuigt van ondernemerschap enthousiasme teamspirit respect voor zichzelf en voor anderen fierheid en oprechtheid.
Je spreekt vlot Nederlands andere talen zijn een pluspunt maar geen vereiste. Je bent flexibel naar overuren en bereid te werken in een variabel uurrooster. Werken in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) is geen probleem voor jou

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden.
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.