Terug naar zoekresultaten
Insaver

Sales adviseur energiezuinige producten

Via Insaver

Nog 4 dagen om te solliciteren

TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Wil jij ook mee bouwen aan een meer ecologische en  groene toekomst?  Zit je niet graag stil achter een bureau maar hou je ervan om mensen te adviseren over een tof technisch product?  Dan ben jij wellicht de sales adviseur die we zoeken om het productengamma van Insaver in de markt te zetten in de regio tussen Brussel en Gent en/of West Vlaanderen.
 

Sales adviseur energiezuinige producten

Functieomschrijving

Jij kan jouw passie voor de producten omzetten in kwalitatieve commerciële gesprekken, waardoor je meerwaarde brengt aan je klant.  Vanuit je adviserende rol luister je immers naar de klant en stel je gevatte vragen over de verwachtingen met betrekking tot energie-zuinige oplossingen om hun woning meer ecologisch te maken.  Samen bekijken jullie de technische mogelijkheden en zorg je voor een maatoplossing die aansluit bij de behoeften.  Na het afronden van de verkoop stel je de offerte op, laat je deze ondertekenen en stel je een gedetailleerd projectdossier op (foto’s, afmetingen, technische berekeningen, …), zodat jouw collega’s meteen aan de slag kunnen. Gezien Insaver garant staat voor een uitstekende service en jij je daar helemaal in kan vinden, doe je na de oplevering van het project een follow up bij je klant, zodat je met zekerheid een kwalitatieve verkoop kan afsluiten.
Bij opstart leer je de kneepjes van het vak door zelf je afspraken vast te leggen (lauwe en warme leads opvolgen) en samen met een aantal ervaren collega’s de baan op te gaan, maar het kriebelt al gauw om zelf de baan op te gaan en de voldoening van een contractondertekening te proeven.  Wanneer je goed op gang bent, krijg je de ondersteuning van het call center die voor jou kwalitatieve afspraken inplant.
 

Profiel

Enthousiasme, passie en een vleugje winnaarsmentaliteit zorgen ervoor dat je telkens opnieuw met een glimlach je klant benadert.  De uitdaging van het behalen van een commercieel target maakt dat je nog meer gedreven bent, maar je blijft het belangrijk vinden om een kwalitatief product en goede service te bieden.  Luisteren en doorvragen naar de behoeften van jouw klanten zijn jouw talenten, waardoor je als echte adviseur kan optreden. De vrijheid en autonomie die je krijgt in deze functie, maken dat je op een flexibele en verantwoordelijke manier je eigen draai kan geven aan je takenpakket. Ecologie en groene oplossingen spreken je oprecht aan en je kijkt alvast uit naar een technische opleiding over de producten van Insaver. Doordat je in de regio tussen Gent en Brussel woont of in de regio West Vlaanderen, heb je een perfecte uitvalsbasis om vanuit je home-office deze regio te benaderen.
 

Aanbod

Insaver is een jonge en ambitieuze organisatie, die zich specialiseert in een breed gamma aan energiezuinige producten en diensten (herwinbare zonne-energie, dakrenovatie en –isolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en batterijsystemen).  Ze groeien niet alleen op vlak van marktaandeel, maar ook door continue vernieuwing en uitbreiding van hun productengamma.  Omdat jij actief mee gaat werken aan die verdere groei, biedt jouw nieuwe werkgever een basis brutoverloning, firmawagen, tankkaart, maaltijdvergoeding, netto-onkostenvergoeding en een aantrekkelijk bonussysteem dat jouw successen beloont.
 
Oost-Vlaanderen,Brussel,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
 • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.